R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Bu sabahtan itibaren Epic Games'e giremiyorum. İnternet sitesinden giriliyor launcherden girmeye çalışınca bağlantı hatası yazıyor sizce sebebi nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 36,3 KB · Görüntüleme: 362
Bu sabahtan itibaren Epic Games'e giremiyorum. İnternet sitesinden giriliyor launcherden girmeye çalışınca bağlantı hatası yazıyor sizce sebebi nedir?
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #2 Güvenlik duvarını kapatıp dene. Modemi aç kapat, yeniden başlat. DNS değiştirip dene. Silip tekrar yüklemeyi dene. Sırasıyla olabilecekleri saydım. Deneyip bilgi verebilirsin.
Güvenlik duvarını kapatıp dene. Modemi aç kapat, yeniden başlat. DNS değiştirip dene. Silip tekrar yüklemeyi dene. Sırasıyla olabilecekleri saydım. Deneyip bilgi verebilirsin.
R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #3 Saint Lucia dedi: Güvenlik duvarını kapatıp dene. Modemi aç kapat, yeniden başlat. DNS değiştirip dene. Silip tekrar yüklemeyi dene. Sırasıyla olabilecekleri saydım. Deneyip bilgi verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim ama işe yaramadı galiba sorun Epic Games Launcher'da. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Saint Lucia dedi: Güvenlik duvarını kapatıp dene. Modemi aç kapat, yeniden başlat. DNS değiştirip dene. Silip tekrar yüklemeyi dene. Sırasıyla olabilecekleri saydım. Deneyip bilgi verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim ama işe yaramadı galiba sorun Epic Games Launcher'da.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #4 rider 99 dedi: Hepsini denedim ama işe yaramadı galiba sorun Epic Games Launcher'da Genişletmek için tıkla... Bazen Server'lar yoğun olduğu zamanda yapıyor bunu. Eğer düzelmez ise destek ekibine mesaj yaz.
rider 99 dedi: Hepsini denedim ama işe yaramadı galiba sorun Epic Games Launcher'da Genişletmek için tıkla... Bazen Server'lar yoğun olduğu zamanda yapıyor bunu. Eğer düzelmez ise destek ekibine mesaj yaz.