Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 11 Aralık 2020 #1 Merhabalar bilgisayarı her açtığımda Epic Games de açılıyor ama arka planda. Görev yöneticisinden kapatmama rağmen hala açılıyor. Nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Merhabalar bilgisayarı her açtığımda Epic Games de açılıyor ama arka planda. Görev yöneticisinden kapatmama rağmen hala açılıyor. Nasıl kapatabilirim?
Çözüm Turkish Kebab 11 Aralık 2020 Dodo1903 dedi: Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü?
Dodo1903 dedi: Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 11 Aralık 2020 #2 Görev Yönetisi>Başlangıç>Epic games'i bulup etkisizleştirin. Veya Epic Games Ayarlarda var. Artı 0 Eksi
KS KS Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 11 Aralık 2020 #3 Turkish Kebab dedi: Görev Yönetisi>Başlangıç>Epic games'i bulup etkisizleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı? Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Görev Yönetisi>Başlangıç>Epic games'i bulup etkisizleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 11 Aralık 2020 #4 Dodo1903 dedi: Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü? Son düzenleme: 11 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Dodo1903 dedi: Bunu yaptım zaten ama işe yaramadı epicte bununla alakalı ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü?
KS KS Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 11 Aralık 2020 #5 Turkish Kebab dedi: Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler. Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Ayarlar>Bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 542 24 Nisan 2021 #6 Turkish Kebab dedi: Ayarlar>bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Bu seçenek tam olarak nerede? Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Ayarlar>bilgisayarım açıldığında çalıştır kutucuğunu bulup tiki kaldırın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Bu seçenek tam olarak nerede?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #7 alanyal7 dedi: Bu seçenek tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher'da. Oradan ayarlara gidip dediğimi yapın. Artı 0 Eksi
alanyal7 dedi: Bu seçenek tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher'da. Oradan ayarlara gidip dediğimi yapın.