Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 20 Aralık 2020 #71 SwishTTT dedi: Evet bu liste doğru. Hadi herkese hayırlı olsun bir sonraki oyunlarınız bunlar. Not: Yalan liste diyenler yorumlara lütfen . Genişletmek için tıkla... Dostum bug ile bir sonraki oyunu gördüğün için The Long Dark dedin ve buradaki birçoğu kişi listeye inandı. O bug olmasa long Dark'ı vereceğini bilemezdin zaten bugu kaldırdılar artık göremezsin.
SwishTTT dedi: Evet bu liste doğru. Hadi herkese hayırlı olsun bir sonraki oyunlarınız bunlar. Not: Yalan liste diyenler yorumlara lütfen . Genişletmek için tıkla... Dostum bug ile bir sonraki oyunu gördüğün için The Long Dark dedin ve buradaki birçoğu kişi listeye inandı. O bug olmasa long Dark'ı vereceğini bilemezdin zaten bugu kaldırdılar artık göremezsin.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #72 Mercheng dedi: Dostum bug ile bir sonraki oyunu gördüğün için The Long Dark dedin ve buradaki birçoğu kişi listeye inandı. Genişletmek için tıkla... Birader şimdiki oyun listedeki oyun? Kafamı buluyorsun .
Mercheng dedi: Dostum bug ile bir sonraki oyunu gördüğün için The Long Dark dedin ve buradaki birçoğu kişi listeye inandı. Genişletmek için tıkla... Birader şimdiki oyun listedeki oyun? Kafamı buluyorsun .
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 20 Aralık 2020 #73 Ücretsiz oyun Defense Grid 1.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 20 Aralık 2020 #74 @SwishTTT oyunu verdiğini görmemişim. Harbi tutuyor ha liste.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #75 Mercheng dedi: @SwishTTT oyunu verdiğini görmemişim. Harbi tutuyor ha liste. Genişletmek için tıkla... Hala liste içerisinde aklımı karıştıran bir oyun var o da Metro 2033. Daha önce verilmişti ve Epic daha önce verilen oyunları hiç vermemişti.
Mercheng dedi: @SwishTTT oyunu verdiğini görmemişim. Harbi tutuyor ha liste. Genişletmek için tıkla... Hala liste içerisinde aklımı karıştıran bir oyun var o da Metro 2033. Daha önce verilmişti ve Epic daha önce verilen oyunları hiç vermemişti.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #76 Şimdiki oyun güzel mi?
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #77 Tircii dedi: Şimdiki oyun güzel mi? Genişletmek için tıkla... Listeki oyuna bak Google'den. Ama bana göre çöp. Son günkü oyun güzel alacaktım iyi ki almamışım .
Tircii dedi: Şimdiki oyun güzel mi? Genişletmek için tıkla... Listeki oyuna bak Google'den. Ama bana göre çöp. Son günkü oyun güzel alacaktım iyi ki almamışım .
Metehan A. Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 97 20 Aralık 2020 #78 tutuyor tutmasına da inş oynanmayan oyunlar haricinde daha güzel oyun verirler...
dfghju Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #79 SwishTTT dedi: Birader şimdiki oyun listedeki oyun? Kafamı buluyorsun . Genişletmek için tıkla... Adam bayağı bildi 4.yüde ama bunu diyen o değil yabancı bir YouTuber.
SwishTTT dedi: Birader şimdiki oyun listedeki oyun? Kafamı buluyorsun . Genişletmek için tıkla... Adam bayağı bildi 4.yüde ama bunu diyen o değil yabancı bir YouTuber.
Galbatorix Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #80 Jurassic ve Night in the woods epic de var mı ben mi bulamadım? Eğer yoksa nasıl verecek?