Epic Games çöktü mü?

Aynı şekil hocam, FC girecektim. Bir baktım hesaba ne mail ne de şifreyle girebiliyorum. Sonradan fark ettim çöktüğünü.

Hocam bende ilkte sorun yoktu sonra oyun açmak istedim kilitlendi. Görev Yöneticisi falan oyun açık değil ama açık gözüküyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende tam RDR 2 alacakken oldu maalesef bu durum. Yapacak bir şey yok yani giriş sağlayamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1764180732925.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 127
Bildiğin çöktü site, captcha başlatılamadı hatası var. Hayır, niye launcher Epic şartı var? Direkt oyunu başlatamaz mıyız?

Ben de 1 saattir Cyberpunk'a girmeye çalışıyordum.

Ben de Last of Us'a girecektim, giremedim. Hayır, 2 gün önce internet kafede giriş yapmıştım hesabıma. Acaba oradan çıkış falan mı yapmadım ki? Çalındı mı hesap dedim. Baktım, konu açılmış, içim rahatladı. Dün gece şifremi değiştirecektim, değiştiremedim. Dün geceden beri sanırım bir sıkıntı var.

Hocam, bende ilkte sorun yoktu sonra oyun açmak istedim kilitlendi. Görev Yöneticisi falan oyun açık değil ama açık gözüküyor

Şu aralar sıkıntılı zaten, geçende EA birdenbire crash verip hesaptan atıyordu tuhaf.

GTA indirdim gündüz, hadi gireyim dedim olaya bak ya.

Hayır, sadece bir kaç saattir var. Diğer oyunun Launcher ına girdiğim zaman, oyunu satın al uyarısı çıktı bir anda.

Dün akşam geceye doğru bir sıkıntı yoktu Epic Games'te yani benim fark ettiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…