xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 459 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 425705 dedi: Nasıl ya gerçekten Death Stranding mi veriyor. İnanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Piyuv775 dedi: Kesin kaynak mı? Genişletmek için tıkla... Kesin
425705 dedi: Nasıl ya gerçekten Death Stranding mi veriyor. İnanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Piyuv775 dedi: Kesin kaynak mı? Genişletmek için tıkla... Kesin
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2022 #12 xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Steamde 6tl oyun daha önceden vermişti zaten bu oyunu.
xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Steamde 6tl oyun daha önceden vermişti zaten bu oyunu.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 25 Aralık 2022 #13 Türkçe altyazılı üstelik.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 25 Aralık 2022 #14 xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Metroyu 3 senede bolca verdiler diye hatırlıyorum.Yanlışmı?
xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Metroyu 3 senede bolca verdiler diye hatırlıyorum.Yanlışmı?
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 459 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #15 Schale dedi: Steam'de 6TL oyun daha önceden vermişti zaten bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet bende almıştım geçen verdiğinde ama almayanlar için iyi oldu. Tyler2 dedi: Metroyu 3 senede bolca verdiler diye hatırlıyorum. Yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Evet evet dediğim gibi almayanlar için iyi oldu.
Schale dedi: Steam'de 6TL oyun daha önceden vermişti zaten bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet bende almıştım geçen verdiğinde ama almayanlar için iyi oldu. Tyler2 dedi: Metroyu 3 senede bolca verdiler diye hatırlıyorum. Yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Evet evet dediğim gibi almayanlar için iyi oldu.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #16 xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein da vermişlerdi.
xepadd dedi: Bende şaşırdım gerçekten Epic son günler iyi şeyler verecek gibi geliyor dün metro verdiler. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein da vermişlerdi.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 25 Aralık 2022 #17 Ben halbuki ümidimi kesmiştim.Umarım finalide şu an gündemde olan bir oyunla yaparlar.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 459 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #18 Piyuv775 dedi: Wolfenstein da vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Oda iyi oyun. Son günler AAA oyunları verecek gibi inanıyorum ben. Tyler2 dedi: Ben halbuki ümidimi kesmiştim. Umarım finalide şu an gündemde olan bir oyunla yaparlar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Piyuv775 dedi: Wolfenstein da vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... Oda iyi oyun. Son günler AAA oyunları verecek gibi inanıyorum ben. Tyler2 dedi: Ben halbuki ümidimi kesmiştim. Umarım finalide şu an gündemde olan bir oyunla yaparlar. Genişletmek için tıkla... Umarım.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 25 Aralık 2022 #19 Son 13 saniye Sizin dediğiniz oyun geldi
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Aralık 2022 #20 Director's cut veriyorlarmış. İyi bari.