Patrick Batemann Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 539 Çözümler 2 Yer Konya 13 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ödeme yöntemi istedi ekledim, sonra mesaj yeri geldi orada da böyle gözüküyor neden? Dosya Ekleri qs.PNG 53,2 KB · Görüntüleme: 343
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 13 Haziran 2021 #2 Bende de çekti fakat ardından hemen iade etti.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Haziran 2021 #3 Doğrulama için. Parayı çekip iade edecek. Birçok marka yapıyor kart çalışıyor mu diye denemek için.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 13 Haziran 2021 #4 Bildiğim kadarıyla çekip iade ediyor hocam. İçinde bakiye olmayan kartları kabul etmediği için böyle yapıyor olabilir.
Bildiğim kadarıyla çekip iade ediyor hocam. İçinde bakiye olmayan kartları kabul etmediği için böyle yapıyor olabilir.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #5 Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar ödeme yöntemi istedi ekledim, sonra mesaj yeri geldi orada da böyle gözüküyor neden? Genişletmek için tıkla... Bitiş tarihinde yenilemek için çeker büyük ihtimal. O zamana kadar çekmez. Bitmeden önce iptal ederseniz sorun olmaz. Asdasgudas dedi: Bildiğim kadarıyla çekip iade ediyor hocam. İçinde bakiye olmayan kartları kabul etmediği için böyle yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kabul etmiyor mu?
Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar ödeme yöntemi istedi ekledim, sonra mesaj yeri geldi orada da böyle gözüküyor neden? Genişletmek için tıkla... Bitiş tarihinde yenilemek için çeker büyük ihtimal. O zamana kadar çekmez. Bitmeden önce iptal ederseniz sorun olmaz. Asdasgudas dedi: Bildiğim kadarıyla çekip iade ediyor hocam. İçinde bakiye olmayan kartları kabul etmediği için böyle yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kabul etmiyor mu?
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #6 Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar ödeme yöntemi istedi ekledim, sonra mesaj yeri geldi orada da böyle gözüküyor neden? Genişletmek için tıkla... Limiti 0 olaran sanal kartlarda çekemiyor.
Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar ödeme yöntemi istedi ekledim, sonra mesaj yeri geldi orada da böyle gözüküyor neden? Genişletmek için tıkla... Limiti 0 olaran sanal kartlarda çekemiyor.
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #7 Tüccar dedi: Limiti 0 olaran sanal kartlarda çekemiyor. Genişletmek için tıkla... Benim limiti sıfır olan kartımda çekmeyi denediğimde kart limitiniz yeterli değil diye mesaj geldi.
Tüccar dedi: Limiti 0 olaran sanal kartlarda çekemiyor. Genişletmek için tıkla... Benim limiti sıfır olan kartımda çekmeyi denediğimde kart limitiniz yeterli değil diye mesaj geldi.
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #8 iPhone 14 Pro dedi: Benim limiti sıfır olan kartımda çekmeyi denediğimde kart limitiniz yeterli değil diye mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... 2 kere limiti 0 olan kartımdan aldım ben.
iPhone 14 Pro dedi: Benim limiti sıfır olan kartımda çekmeyi denediğimde kart limitiniz yeterli değil diye mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... 2 kere limiti 0 olan kartımdan aldım ben.
Patrick Batemann Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 539 Çözümler 2 Yer Konya 13 Haziran 2021 #9 Arkadaşlar hallettim sağ olun.
iJoe Femtopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #10 Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar hallettim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin? aynı sorun bende de var 8.50 TL kesildi. Ancak geri iade edilmediği için discorda ticket açtım dün gece yaptım bir cevap alamadım henüz ödemede iade edilmemiş.
Patrick Batemann dedi: Arkadaşlar hallettim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin? aynı sorun bende de var 8.50 TL kesildi. Ancak geri iade edilmediği için discorda ticket açtım dün gece yaptım bir cevap alamadım henüz ödemede iade edilmemiş.