Obirciga Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Gmail geldi ancak linke basıp giriş yaptığımda ödeme yerinde bekletiyor ve açılmıyor. İşte şu şekilde: Not: Daha önce hiç Nitro almadım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
Gmail geldi ancak linke basıp giriş yaptığımda ödeme yerinde bekletiyor ve açılmıyor. İşte şu şekilde: Not: Daha önce hiç Nitro almadım.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 11 Haziran 2021 #2 Obirciga dedi: Gmail geldi ancak linke basıp giriş yaptığımda ödeme yerinde bekletiyor ve açılmıyor. İşte şu şekilde: Not: Daha önce hiç Nitro almadım. Eki Görüntüle 1063754 Genişletmek için tıkla... Discord'a girip ödeme yöntemi eklemeniz gerek. Artı 0 Eksi
Obirciga dedi: Gmail geldi ancak linke basıp giriş yaptığımda ödeme yerinde bekletiyor ve açılmıyor. İşte şu şekilde: Not: Daha önce hiç Nitro almadım. Eki Görüntüle 1063754 Genişletmek için tıkla... Discord'a girip ödeme yöntemi eklemeniz gerek.