4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 27 Nisan 2022 #11 OxyGeN_0131 dedi: Yok o kampanya bitti. Genişletmek için tıkla... Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum.
OxyGeN_0131 dedi: Yok o kampanya bitti. Genişletmek için tıkla... Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 27 Nisan 2022 #12 Gerçeklik dedi: Arkadaş "Çoğu kişi geçen senekini anlayacak kesin." demiş o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ama daha önceden nitrolayanlar kullanamıyor. 489483 dedi: Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana direk aktive olmuştu. Sanırım görüşmeniz lazım. Ama bugün bitmesi lazımdı.
Gerçeklik dedi: Arkadaş "Çoğu kişi geçen senekini anlayacak kesin." demiş o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ama daha önceden nitrolayanlar kullanamıyor. 489483 dedi: Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana direk aktive olmuştu. Sanırım görüşmeniz lazım. Ama bugün bitmesi lazımdı.
OxyGeN_0131 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #13 489483 dedi: Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka o maile gidiyordu sonra bir link vardı ona basınca seni Discord'un sitesine atıyor bir sanal kart oluşturuyon vya bir boş kartdın bilgilerini girion sonra belki (bende oldu diye söylüyorum) hata verecek sonra devam et deyince veriyor Nitro'nu.
489483 dedi: Yok ben aldım nasıl kullanacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka o maile gidiyordu sonra bir link vardı ona basınca seni Discord'un sitesine atıyor bir sanal kart oluşturuyon vya bir boş kartdın bilgilerini girion sonra belki (bende oldu diye söylüyorum) hata verecek sonra devam et deyince veriyor Nitro'nu.