- Makaleler
- 3
İnternnetten ya da Steam'den bir şey indirdiğimde 1.3-2 MB arası değişiyor ama Epic Games'de 300-700 KB. Ne yapayım?
Bizim sınıfta ki çoğu kişide de böyle. Ben dahil ve ben mesela normalde 2MB hızla oyun indiririm Epic Games’de zar zor 1,25MB oluyor.İnternnetten ya da Steam'den bir şey indirdiğimde 1.3-2 MB arası değişiyor ama Epic Games'de 300-700 KB. Ne yapayım?
[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10
[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5
1-) Epic Games kapatın.
2-) Çalıştır açın ve 'appdata' yazın.
3-) Local > EpicGamesLauncher > Saved > Config > Windows klasörüne gidin.
4-) Engine dosyasına girin, her şeyi silin ve şu kodları yapıştırın:
5-) Görev Yönetici > Detaylar buradan Epic Games'e sağ tıklayıp yüksek önceliğe alın.Kod:[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3 ChunkRetries=20 RetryTime=0.5
1-) Epic Games kapatın.
2-) çalıştır açın ve 'appdata' yazın.
3-) local > epicgameslauncher > saved > Config > Windows klasörüne gidin.
4-) Engine dosyasına girin, her şeyi silin ve şu kodları yapıştırın:
5-) görev yönetici > detaylar buradan Epic Games'e sağ tıklayıp yüksek önceliğe alın.Kod:[HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3. ChunkRetries=20. RetryTime=0.5
Bu kodu dener misin?Aynısını yapmıştım ama çözülmedi. Yeni sürümle biraz hız arttı ama hala çok yavaş.
[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10
[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=4
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5
Hayır. Steam ile aynı.Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum çünkü 60 GB oldu.
Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.