Epic Games düşük indirme hızı

Epic Games sunucularında yoğunluk olabilir. Bant kısıtlaması gibi bir şey var mı?

İnternnetten ya da Steam'den bir şey indirdiğimde 1.3-2 MB arası değişiyor ama Epic Games'de 300-700 KB. Ne yapayım?
Bizim sınıfta ki çoğu kişide de böyle. Ben dahil ve ben mesela normalde 2MB hızla oyun indiririm Epic Games’de zar zor 1,25MB oluyor.

Çünkü aynı anda sadece indirmiyor, yüklüyor da. Bu nedenle, yavaş bir HDD'niz veya genel olarak yavaş bir bilgisayarınız varsa, bu zaman alır.

1-) Epic Games kapatın.
2-) Çalıştır açın ve 'appdata' yazın.
3-) Local > EpicGamesLauncher > Saved > Config > Windows klasörüne gidin.
4-) Engine dosyasına girin, herşeyi silin ve şu kodları yapıştırın :

Kod:
[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5
5-) Görev Yönetici > Ayrıntılar buradan Epic Games'e sağ tıklayıp yüksek önceliğe alın.

Aynısını yapmıştım ama çözülmedi. Yeni sürümle biraz hız arttı ama hala çok yavaş.

Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum çünkü 60 GB oldu.

Aynısını yapmıştım ama çözülmedi. Yeni sürümle biraz hız arttı ama hala çok yavaş.
Bu kodu dener misin?

Kod:
[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=4
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5
Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum çünkü 60 GB oldu.
Hayır. Steam ile aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…