Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.099 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Aralık 2020 #11 Salih_Emre dedi: Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum çünkü 60 GB oldu. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmıyor kaldığı yerden devam ediyor.
Salih_Emre dedi: Epic Games'i kapatınca indirme işlemi sıfırlanıyor mu? Dün geceden beri GTA 5 indiriyorum çünkü 60 GB oldu. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmıyor kaldığı yerden devam ediyor.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 9 Aralık 2020 #12 Çok teşekkür ederim çözüldü 1.2 ile 1.8 arası indiriyor. Nounie dedi: 1-) Epic Games kapatın. 2-) çalıştır açın ve 'appdata' yazın. 3-) local > epicgameslauncher > saved > Config > Windows klasörüne gidin. 4-) Engine dosyasına girin, her şeyi silin ve şu kodları yapıştırın: Kod:Panoya kopyala [HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3. ChunkRetries=20. RetryTime=0.5 5-) görev yönetici > ayrıntılar buradan Epic Games'e sağ tıklayıp yüksek önceliğe alın. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyemiyorum adminlerden biri bu mesajı çözüm olarak işaretlerse sevinirim.
Çok teşekkür ederim çözüldü 1.2 ile 1.8 arası indiriyor. Nounie dedi: 1-) Epic Games kapatın. 2-) çalıştır açın ve 'appdata' yazın. 3-) local > epicgameslauncher > saved > Config > Windows klasörüne gidin. 4-) Engine dosyasına girin, her şeyi silin ve şu kodları yapıştırın: Kod:Panoya kopyala [HTTP] HttpTimeout=10 HttpConnectionTimeout=10 HttpReceiveTimeout=10 HttpSendTimeout=10 [Portal.BuildPatch] ChunkDownloads=3. ChunkRetries=20. RetryTime=0.5 5-) görev yönetici > ayrıntılar buradan Epic Games'e sağ tıklayıp yüksek önceliğe alın. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyemiyorum adminlerden biri bu mesajı çözüm olarak işaretlerse sevinirim.