Epic Games e-posta hesabını değiştirme

Sdt06

Centipat
Cok eskiden Facebook hesabı açarken kullanmıştım lakin böyle bir eposta adresim yok. Epic Games'de Facebook ile giris yaptım. Watch Dogs indiricektim. Oradaki eposta adresini nasıl değiştirebilirim?

20200411_235928_copy_2268x1989.jpg

Bende de bunun benzeri bir sorun var e postayı girmişim fakat hangi e posta bilmiyorum. O e postaya erişimimde yok nasıl yapılacağını bilen varsa söyleyebilir mi?

Daha önce bu hesap üzerinden satın alma yaptıysanız bir ihtimal destek ekibi yardımcı olabilir kanıtlamanız halinde yeni e posta tanımlanabilir.
Bir şansınızı deneyin derim.

Ben de bu sebepten ötürü bugün desteğe yazdım. Bakalım yapacaklar mı göreceğiz.
Böyle bir mail geldi. Hallettiklerini söylüyorlar ama e-posta değiştirmek istediğimde yine mevcut mail adresine onay kodu gidiyor. Yeni bir mail attım ve bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,1 KB · Görüntüleme: 323
Son düzenleme:
Daha önce bu hesap üzerinden satın alma yaptıysanız bir ihtimal destek ekibi yardımcı olabilir kanıtlamanız halinde yeni e posta tanımlanabilir.
Bir şansınızı deneyin derim.

Çok teşekkür ederim desteğe hiç yazmamıştım çünkü bu gibi çoğu firmaların destek dedikleri şeyin bir işe yaramadığından bununda bir işe yaramayacağını sanmıştım önyargımı mecburiyetten kırdım ama Epic diğer firmaların aksine gerçektende çok iyi bir destek ekibine sahipmiş onu öğrendim aynı maili yanlışlıkla 2 3 defa atmışım ve ilk mailime cevap vermişler diğerlerinede birincisine cevap verdik vs yazmışlar. Tek sıkıntı şu ki güvenlik için istedikleri şeylerin erişilmesi imkansız şeyler olması ben Allah'tan hesaba giriş yapabiliyordum ki bazı şeyleri (örneğin satın aldığım şeylerin kodu vs) bulabildim. Ama genele bakarsak bana çok yardımları dokundu. Epic diğerlerine nazaran daha iyi bir destek ekibine sahipmiş onu da öğrenmiş oldum.

Ben de bu sebepten ötürü bugün desteğe yazdım. Bakalım yapacaklar mı göreceğiz.
Böyle bir mail geldi. Hallettiklerini söylüyorlar ama e-posta değiştirmek istediğimde yine mevcut mail adresine onay kodu gidiyor. Yeni bir mail attım ve bekliyorum.

Sorun çözüldü. Benden bir takım bilgiler istediler. Hepsine sahip olmasam da bir kısmını kendilerine ilettim ve bu yeterli oldu. Mail adresimi değiştirdiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı