Benzer sisteme sahibiz, bendede 12400F var, benim ara sahnelerde fps düşüyor hala kornerler vesaire.RTX 3060Tİ AMD Ryzen 5 5600 sistemim var. Kesinlikle yeter. İnşallah bir sorun olmaz.
Benzer sisteme sahibiz, bendede 12400F var, benim ara sahnelerde fps düşüyor hala kornerler vesaire.RTX 3060Tİ AMD Ryzen 5 5600 sistemim var. Kesinlikle yeter. İnşallah bir sorun olmaz.
Benzer sisteme sahibiz, bende de 12400F var, benim ara sahnelerde FPS düşüyor hala kornerler vesaire.
Alınır ya, bir süre sonra alışıyorsun zaten. Normal oynarken gayet akıcı. İşte namussuzlar bir güncelleme yayınlasa kökten çözülürde.Denemede de aynısı olmuştu. Alınır mı peki?
RTX 3060 Ti AMD Ryzen 5 5600 sistemim var. Kesinlikle yeter. İnşallah bir sorun olmaz.
Bende normal 3060 var işlemci aynı. Oyun güzel akıcı ama ara sahnelerde kronik problem olan FPS düşmesi var o kadar.
Cutscene FPS'i yarısını kullanan bir kilit gibi bir şey var daha bu sabah kontrol ettim onu değiştirip denedin mi?
Bende normal 3060 var işlemci aynı. Oyun güzel akıcı ama ara sahnelerde kronik problem olan FPS düşmesi var o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.