Epic Games EA FC 24 alınır mı?

RTX 3060Tİ AMD Ryzen 5 5600 sistemim var. Kesinlikle yeter. İnşallah bir sorun olmaz.
Benzer sisteme sahibiz, bendede 12400F var, benim ara sahnelerde fps düşüyor hala kornerler vesaire.

Denemede de aynısı olmuştu. Alınır mı peki?
Alınır ya, bir süre sonra alışıyorsun zaten. Normal oynarken gayet akıcı. İşte namussuzlar bir güncelleme yayınlasa kökten çözülürde.

23 ile 24 birkaç menü değişikliği dışında aynı oyun yine de güncel kadrolar için alınabilir.

Bende normal 3060 var işlemci aynı. Oyun güzel akıcı ama ara sahnelerde kronik problem olan FPS düşmesi var o kadar.

Cutscene FPS'i yarısını kullanan bir kilit gibi bir şey var daha bu sabah kontrol ettim onu değiştirip denedin mi?

Bende normal 3060 var işlemci aynı. Oyun güzel akıcı ama ara sahnelerde kronik problem olan FPS düşmesi var o kadar.

Oyunu oynadım ama ara sahnelerde hiçbir sorun olmadı akıcı bir şekilde düzgünce oynadım. Ama FIFA 23 ile aralarında neredeyse hiç fark olmadığını gördüm. İade ediyorum

Dostlar bende epicten aldım fakat ea appte görünmüyor yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…