Epic Games EA üyeliği alınır mı?

emirfirat60

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'da EA Play üyeliği ilk ay için 35 TL olmus. İçinde bir sürü oyun, FC 25 ve FC24 var. Sorum şu: Ben 35 TL verip alsam ileriki aylarda ödemesem bile o FC24 bende kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA üyeliğinde FC 25 yok diye biliyorum, ayrıca o üyeliğe para ödedikçe sende kalır. Alsan sende kalma gibi bir durum yok.

Arkadaşlar merhaba. Epic Games'da EA Play üyeliği ilk ay için 35 TL olmus. İçinde bir sürü oyun, FC 25 ve FC24 var. Sorum şu: Ben 35 TL verip alsam ileriki aylarda ödemesem bile o FC24 bende kalır mı?
1 ay kullanabilirsiniz 1 ay sonra ücreti ödemezseniz o oyunlara erişim sağlayamazsınız. Ayrıca dikkat edin o sadece ilk ay 35 ve otomatik ödeme oluyor. Otomatik ödemeyi iptal etmezseniz 2.ay kartınızdan otomatik 220 tl çekilir.

EA üyeliğinde FC 25 yok diye biliyorum, ayrıca o üyeliğe para ödedikçe sende kalır. Alsan sende kalma gibi bir durum yok.
Tamam teşekkür ederim, peki yarin epicde indirim gozukuyor cadılar bayrami, sizce guzel oyunlara sağlam indirimler gelirmi, fc24 vs. Bekliyorum indirim gelmesini

Teşekkür ederim.

FC25 sadece 10 saatlik deneme olarak oynayabilirsin daha sonra oynayamazsın. Ayrıca ilk aydan sonra ödemezsen erişemezsin oyunlara. Oyunlar zaten kütüphanene gelmeyecek sadece abone olduğun için oynayabileceksin.

Epic Games'ten aldığımızda EA uygulamasında gözüküyor mu? Atıyorum A Way Out oynamak istiyorum normalde EA Play üyeliğinde var ama Epic Games'te yok o oyunuda oynayabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…