omar213 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 253 Çözümler 3 20 Aralık 2020 #1 Epic Games üzerinden aldığım Ark Survival için 4 tane ücretsiz eklelnti aldım fakat bunları direk indirmeye başladı ve ben oyunu oynayamıyorum. İnternetimde kötü, ne yapabilirim?
Epic Games üzerinden aldığım Ark Survival için 4 tane ücretsiz eklelnti aldım fakat bunları direk indirmeye başladı ve ben oyunu oynayamıyorum. İnternetimde kötü, ne yapabilirim?
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 20 Aralık 2020 #2 İndirmeler kısmından duraklat veya iptal et. Artı 0 Eksi
S saliko44 Femtopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #3 Oyun kapalı halindeyken kütüpahaneye gel ve Ark'ın üzerindeki 3 noktaya tıkla orada eklentiler var (DLC) oradan seçersin Artı 0 Eksi
Oyun kapalı halindeyken kütüpahaneye gel ve Ark'ın üzerindeki 3 noktaya tıkla orada eklentiler var (DLC) oradan seçersin