berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Witcher 3 indiriyordum. 9 GB indi. Sonradan elektrkler gitti yeniden başlatmak zorunda kaldım. Aynı yerden devam ediyor sanırsam. 66 GB içinden indiriyor diyor. Dosya atlamaz değil mi?
Arkadaşlar Witcher 3 indiriyordum. 9 GB indi. Sonradan elektrkler gitti yeniden başlatmak zorunda kaldım. Aynı yerden devam ediyor sanırsam. 66 GB içinden indiriyor diyor. Dosya atlamaz değil mi?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Hayır atlamaz. Hata olması durumunda dosyaları tarat dersiniz eksik dosya var mı diye kontrol eder eksikleri tekrar indirir zaten sıkıntı olmaz
Hayır atlamaz. Hata olması durumunda dosyaları tarat dersiniz eksik dosya var mı diye kontrol eder eksikleri tekrar indirir zaten sıkıntı olmaz
gfnf Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 460 Dual White 2gb Asus prime A320m k 8 GB 2333mhz ram 450w power Cinsiyet Erkek Meslek Boşluk 12 Şubat 2021 #3 Hayır etmez ve yeniden açtığında devam eder nereden kaldıysan.
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 Ömerrrrrr dedi: Hayır atlamaz. Hata olması durumunda dosyaları tarat dersiniz eksik dosya var mı diye kontrol eder eksikleri tekrar indirir zaten sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Witcher 75 GB idi. 9 GB indirdim. 66 olmuş o zamansorun yok değil mi?
Ömerrrrrr dedi: Hayır atlamaz. Hata olması durumunda dosyaları tarat dersiniz eksik dosya var mı diye kontrol eder eksikleri tekrar indirir zaten sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Witcher 75 GB idi. 9 GB indirdim. 66 olmuş o zamansorun yok değil mi?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 berkp1 dedi: Witcher 75 GB idi. 9 GB indirdim. 66 olmuş o zamansorun yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok gibi gözüküyor dediğim gibi olduğunda da dosyaları taratarak çözebilirsiniz sıkıntı olmaz
berkp1 dedi: Witcher 75 GB idi. 9 GB indirdim. 66 olmuş o zamansorun yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok gibi gözüküyor dediğim gibi olduğunda da dosyaları taratarak çözebilirsiniz sıkıntı olmaz
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Ömerrrrrr dedi: Yok gibi gözüküyor dediğim gibi olduğunda da dosyaları taratarak çözebilirsiniz sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gece zaten bilgisayarı açık bırakacağım
Ömerrrrrr dedi: Yok gibi gözüküyor dediğim gibi olduğunda da dosyaları taratarak çözebilirsiniz sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gece zaten bilgisayarı açık bırakacağım