Çözüldü Epic Games Fall Guys "account error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Utku42

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Fall Guys'a giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. Kapat aç yapıp tekrar 2-3 kez girmeyi denedigimde açılıyor fakat ben çık gir yapıp oyuna girene kadar 30 dakika geçmiş oluyor. Fall Guys'ı her oynamak istedigimde 30 dakika girmeye çalışıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Oyunu kapatıp Epic Games'i Görev Yöneticisi'nden kapatıp daha sonra Epic Games'e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın girmeyi deneyin olmazsa hesaptan çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz(biraz geç yazıyorum ama olursa hala buralardaysan bildirirsin).
Oyunu kapatıp Epic Games'i Görev Yöneticisi'nden kapatıp daha sonra Epic Games'e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın girmeyi deneyin olmazsa hesaptan çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz(biraz geç yazıyorum ama olursa hala buralardaysan bildirirsin).

Çözüm

Biraz geç gördüm yazdığını ama işe yaradı teşekkürler her seferinde yönetici olarak çalıştırıyorum hatasız açılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı