Epic Games Far Cry 5 indirmesi başlamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ogzhnkcl

Decapat
Daha fazla  
Dün Epic Games'den indirimle aldığım Far Cry 5 açılmıyor. Epic Games'den başlat tuşuna bastığım zaman "indirme başlatılıyor" yazıyor ama hiçbir şey olmuyor. Oyunu Ubisoft Connect'den açmaya çalıştığımda ise "indir" yazısı çıkıyor ama ben oyunu tam indirdim neden böyle bir şey oldu anlamadım. İndire tıkladığımda da indirme yapmıyor "işlem başlatılmadı lütfen sabit ve aktif bir internet kullandığınızdan emin olun."diyor internetimde sıkıntı yok her şeye baktım ama neden böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

Ubisoft'a ait oyunları Epic'ten indirince arkadaşa da aynısı oldu. Valhalla'yı Epic'ten indirdi, inen dosya boyutu 55 GB idi. Sonra Oyunu açınca Ubisoft platformu 112 GB indirmeyi başlattı ve şu uyarıyı verdi.

Aynı hatayı almışsanız uygulamayı kapatıp yeniden başlatın. Yine olmazsa Epic'ten yüklü dosyaları kaldırın ve en baştan kurun oyunu Ubisoft'tan.

Ubisoft'ta connectte kütüphanene hesabına eklendiği an Epic'de indirmeyi durdur Ubisoft üzerinden indir Ubisoft oyunlarını epik Games'den kaldır.
arkadaş zaten cevaplamış bu arada nasıl cevabımı silebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…