Liuun Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #21 EfeeeXxrr dedi: Kanka sadece overlay klasörünü sil yaptıktan sonra oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Ben overlayı sildim crash vermeye başladıktan sonra hiçbir işlem yapmadan direkt Epic Games'i tekrar mı indirmem gerekiyor?
EfeeeXxrr dedi: Kanka sadece overlay klasörünü sil yaptıktan sonra oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Ben overlayı sildim crash vermeye başladıktan sonra hiçbir işlem yapmadan direkt Epic Games'i tekrar mı indirmem gerekiyor?
socketu87 Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500,RTX 3060 VENTUS 2X,GİGABAYTE 520M-K,ZALMAN KASA,600W ZALMAN PSU,500GB M2 SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2024 #22 Liuun dedi: Ben overlayı sildim crash vermeye başladıktan sonra hiçbir işlem yapmadan direkt Epic Games'i tekrar mı indirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece indir Epic'i silme sakın.
Liuun dedi: Ben overlayı sildim crash vermeye başladıktan sonra hiçbir işlem yapmadan direkt Epic Games'i tekrar mı indirmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece indir Epic'i silme sakın.
S smaug644 Zeptopat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 11 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #23 Bu yöntemi deneye bilirsin.
Liuun Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #24 socketu87 dedi: Evet sadece indir Epic'i silme sakın. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam dün bayağı bir oynadım ama bilgisayarı açtığımda Epic gene crash vermeye başladı tekrar mı aynı yöntemi yapacağım?
socketu87 dedi: Evet sadece indir Epic'i silme sakın. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam dün bayağı bir oynadım ama bilgisayarı açtığımda Epic gene crash vermeye başladı tekrar mı aynı yöntemi yapacağım?
socketu87 Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500,RTX 3060 VENTUS 2X,GİGABAYTE 520M-K,ZALMAN KASA,600W ZALMAN PSU,500GB M2 SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #25 Liuun dedi: Halletim hocam dün bayağı bir oynadım ama bilgisayarı açtığımda Epic gene crash vermeye başladı tekrar mı aynı yöntemi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Epic yine crash vermesi ilginç. Yine aynı hatayı mi verdi?
Liuun dedi: Halletim hocam dün bayağı bir oynadım ama bilgisayarı açtığımda Epic gene crash vermeye başladı tekrar mı aynı yöntemi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Epic yine crash vermesi ilginç. Yine aynı hatayı mi verdi?
Liuun Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #26 Evet ilk başta overlayı masaüstüne sürüklediğimde crash verdi sonra tekrar kurduğumda problem olmadı fakat şimdi tekrar aynı hatayı vermeye başladı.
Evet ilk başta overlayı masaüstüne sürüklediğimde crash verdi sonra tekrar kurduğumda problem olmadı fakat şimdi tekrar aynı hatayı vermeye başladı.
socketu87 Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500,RTX 3060 VENTUS 2X,GİGABAYTE 520M-K,ZALMAN KASA,600W ZALMAN PSU,500GB M2 SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #27 Liuun dedi: Evet ilk başta overlayı masaüstüne sürüklediğimde crash verdi sonra tekrar kurduğumda problem olmadı fakat şimdi tekrar aynı hatayı vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yine aynı işlemi yapın Epic'i yükleyin yine olursa yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki.
Liuun dedi: Evet ilk başta overlayı masaüstüne sürüklediğimde crash verdi sonra tekrar kurduğumda problem olmadı fakat şimdi tekrar aynı hatayı vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yine aynı işlemi yapın Epic'i yükleyin yine olursa yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki.
W wnhd Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 115 10 Ocak 2024 #28 socketu87 dedi: Düz,olmuyor. Bu arada mod çok da stabil değil ara sıra droplar olabiliyor ama daha betada olduğu için sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... hocam tam olarak ne yapmam gerekiyor mesahları okudum ama anlayamadım. rica etsem adım adım yazma şansınız var mı?
socketu87 dedi: Düz,olmuyor. Bu arada mod çok da stabil değil ara sıra droplar olabiliyor ama daha betada olduğu için sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... hocam tam olarak ne yapmam gerekiyor mesahları okudum ama anlayamadım. rica etsem adım adım yazma şansınız var mı?
FlosyPasha Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 5 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus Prime B550M A CSM XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz Asus TUF 3070 OC V2 8G Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD XPG Valor Air 600w 80+ Bronze ID Cooling SE214XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #29 socketu87 dedi: Dostum sorabilirdin bir de kesin çözüm olarak bir şey demedim Epic'i silince uygulamarın gitmesini bilmemek senin sorumluğun. Ve ilerlemen gitmezsen kaydettiysen ya da oto kayıt açıksa. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olabilir misiniz Epic tekrar kurulmuyor.
socketu87 dedi: Dostum sorabilirdin bir de kesin çözüm olarak bir şey demedim Epic'i silince uygulamarın gitmesini bilmemek senin sorumluğun. Ve ilerlemen gitmezsen kaydettiysen ya da oto kayıt açıksa. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olabilir misiniz Epic tekrar kurulmuyor.
Y Yahikon Hectopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 4 25 Şubat 2024 #30 eyw kanka sonraki mesajları geç görüp bende sildim epici ama sorun halloldu şu an tekrar kuruyom