egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 20 Mayıs 2021 #501 geralt23 dedi: Az önce biri saati ileri alarak verilecek oyunu 8dk önceden öğrenmişti şimdi bende tarihi 7 gün ileri atsam öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin. Belki olur.
geralt23 dedi: Az önce biri saati ileri alarak verilecek oyunu 8dk önceden öğrenmişti şimdi bende tarihi 7 gün ileri atsam öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin. Belki olur.
Slemaen Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #502 geralt23 dedi: Az önce biri saati ileri alarak verilecek oyunu 8dk önceden öğrenmişti şimdi bende tarihi 7 gün ileri atsam öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu çok basit yöntem gerçekten işe yarayacağını düşünmüyorum
geralt23 dedi: Az önce biri saati ileri alarak verilecek oyunu 8dk önceden öğrenmişti şimdi bende tarihi 7 gün ileri atsam öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu çok basit yöntem gerçekten işe yarayacağını düşünmüyorum
A Ahmete7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #503 İnşallah 27 Mayıs'ta RDR 2, Metro Exodus, Horizon verir ama çok dusuk bir ihtimal.
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #504 Bilgilendirme: İşe yaramadı.
Ege0061 Decapat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 166 20 Mayıs 2021 #505 Ahmete7 dedi: İnşallah 27 Mayıs'ta RDR 2, Metro Exodus, Horizon verir ama çok dusuk bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yavaş l* kaç tane alıyon geralt23 dedi: Bilgilendirme: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ben dedim
Ahmete7 dedi: İnşallah 27 Mayıs'ta RDR 2, Metro Exodus, Horizon verir ama çok dusuk bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yavaş l* kaç tane alıyon geralt23 dedi: Bilgilendirme: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ben dedim
K Kerem Durmuş Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #506 Silinen üye dedi: Bu çok basit yöntem gerçekten işe yarayacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 mayıs 18:01 Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (132).png 160 KB · Görüntüleme: 96
Silinen üye dedi: Bu çok basit yöntem gerçekten işe yarayacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 mayıs 18:01
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #507 Ecmel dedi: Ben de bazen anlamıyorum bazı konuların nasıl açıldığını adam kullandığı hileyi nasıl silerim diye soruyor konusu açılıyor garip. Bir de o konuda adama hile kullanmasının yanlış bir şey olduğunu anlatanlara (ben de dahil) ceza verildi. Garip. Genişletmek için tıkla... Aslında garip değil kullanan kişi hile kullanmaktan vazgeçtiğini belirtip nasıl sileceğini sormuş siz hile kullanmanın yanlış olduğundan bahsetmişsiniz. Adam zaten farkında ki hileyi silmeye çalışıyor.
Ecmel dedi: Ben de bazen anlamıyorum bazı konuların nasıl açıldığını adam kullandığı hileyi nasıl silerim diye soruyor konusu açılıyor garip. Bir de o konuda adama hile kullanmasının yanlış bir şey olduğunu anlatanlara (ben de dahil) ceza verildi. Garip. Genişletmek için tıkla... Aslında garip değil kullanan kişi hile kullanmaktan vazgeçtiğini belirtip nasıl sileceğini sormuş siz hile kullanmanın yanlış olduğundan bahsetmişsiniz. Adam zaten farkında ki hileyi silmeye çalışıyor.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #509 Kerem Durmuş dedi: İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 mayıs 18:01 Genişletmek için tıkla... Ama fotoğraftaki ne?
Kerem Durmuş dedi: İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 mayıs 18:01 Genişletmek için tıkla... Ama fotoğraftaki ne?
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #510 Kerem Durmuş dedi: İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 Mayıs 18:01 Genişletmek için tıkla... Hangi oyun bari görebiliyor musunuz?
Kerem Durmuş dedi: İşe yaradı hocam. Tarih bende şu an 27 Mayıs 18:01 Genişletmek için tıkla... Hangi oyun bari görebiliyor musunuz?