Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 14 Mayıs 2020 #31 Silinen üye dedi: Aga ben alıyordum yükleniyor dedi sonra kalktı şimdi tekrar 6 saat yazıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha göremedim bile.
Silinen üye dedi: Aga ben alıyordum yükleniyor dedi sonra kalktı şimdi tekrar 6 saat yazıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha göremedim bile.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 24 Kasım 2020 #32 GTA 5 olduğu doğrulandı
ANKARA_MESSI Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer koltukta 19 Mayıs 2021 #33 Etandaloth dedi: Şöyle bir tweet atıldı. Daha sonrasında video ile desteklendi. Fakat geri kaldırıldı. Kullanıcıların çoğu videosunu ya da ekran görüntüsünü aldı. Genişletmek için tıkla... Öncekinde kaçırdım, inşallah GTA V olur Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Etandaloth dedi: Şöyle bir tweet atıldı. Daha sonrasında video ile desteklendi. Fakat geri kaldırıldı. Kullanıcıların çoğu videosunu ya da ekran görüntüsünü aldı. Genişletmek için tıkla... Öncekinde kaçırdım, inşallah GTA V olur