prospektuq Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.633 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #2 İmkansız gibi bir şey God of War'u ücretsiz yapmaları.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 16 Ocak 2022 #3 Para biriktirmeye başla. İndirime girince alırsın başka çare yok.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Ocak 2022 #4 Yapsa bile yakın zamanda olmaz o iş. 2-3 sene öyle bir şey beklemezdim.
prospektuq Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #5 LordxVader dedi: Para biriktirmeye başla. İndirime girince alırsın başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
LordxVader dedi: Para biriktirmeye başla. İndirime girince alırsın başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
Cemarda Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 418 16 Ocak 2022 #6 prospektuq dedi: Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre sonra olabilir ama bence şu 2 yıl içerisinde falan imkansız. Ayrıca PC'niz kaldırıyor mu? çünkü gereksinimleri yüksek diye biliyorum.
prospektuq dedi: Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre sonra olabilir ama bence şu 2 yıl içerisinde falan imkansız. Ayrıca PC'niz kaldırıyor mu? çünkü gereksinimleri yüksek diye biliyorum.
prospektuq Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 Taptic dedi: Yapsa bile yakın zamanda olmaz o iş. 2-3 sene öyle bir şey beklemezdim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Cemarda dedi: Uzun bir süre sonra olabilir ama bence şu 2 yıl içerisinde falan imkansız. Ayrıca PC'niz kaldırıyor mu? çünkü gereksinimleri yüksek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldırıyo. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Taptic dedi: Yapsa bile yakın zamanda olmaz o iş. 2-3 sene öyle bir şey beklemezdim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Cemarda dedi: Uzun bir süre sonra olabilir ama bence şu 2 yıl içerisinde falan imkansız. Ayrıca PC'niz kaldırıyor mu? çünkü gereksinimleri yüksek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldırıyo.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Ocak 2022 #8 Alacak durumun yoksa, malum yoldan oynamaktan başka çaren yok.
yusufmertcoskun Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 31 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #9 prospektuq dedi: Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde şifresi değişmeyen garantili ortak kullanım steam aile hesapları var offline modda gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorsun 10 TL 'den başlıyor bir göz atmanı öneririm
prospektuq dedi: Abilerim, Kardeşlerim, ben God of War 4'ü oynamak istiyorum ve bir PS 4 veya 5 alacak durumum yok. PC'ye de çıktı ama 329 lira. Bana ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde şifresi değişmeyen garantili ortak kullanım steam aile hesapları var offline modda gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorsun 10 TL 'den başlıyor bir göz atmanı öneririm
abalta Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 230 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ocak 2022 #10 demirbilek6 dedi: Epic Games'ta ücretsiz olan oyunlardan nasıl haberdar olabilirim. Epic Games'a girmeden öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada her hafta ücretsiz oyunu bildirim olarak gönderiyorlar. enucuzoyun.com | Oyun İçin Buradayız! 🎮 En Çok Oynanan Oyunlar ✔ En Çok Satan Oyunlar ✔ ₺20 Altı Oyunlar ✔ Yeni Çıkan Oyunlar ✔ Resmi Satıcılar ✔ En Ucuz Oyun Fiyatları ✔ www.enucuzoyun.com
demirbilek6 dedi: Epic Games'ta ücretsiz olan oyunlardan nasıl haberdar olabilirim. Epic Games'a girmeden öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada her hafta ücretsiz oyunu bildirim olarak gönderiyorlar. enucuzoyun.com | Oyun İçin Buradayız! 🎮 En Çok Oynanan Oyunlar ✔ En Çok Satan Oyunlar ✔ ₺20 Altı Oyunlar ✔ Yeni Çıkan Oyunlar ✔ Resmi Satıcılar ✔ En Ucuz Oyun Fiyatları ✔ www.enucuzoyun.com