ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #11 emrglby dedi: Hocam telefondan denedim olmadı. DNS ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Aynı hatayı veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... SS alıp atar mısın hatayı.
emrglby dedi: Hocam telefondan denedim olmadı. DNS ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Aynı hatayı veriyor maalesef. Genişletmek için tıkla... SS alıp atar mısın hatayı.
emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2025 #12 ImSTICK dedi: SS alıp atar mısın hatayı. Genişletmek için tıkla...
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #13 "Görünüşe göre bir şeyler ters gitti. Güvenliğin için bu işlem reddedildi. Lütfen başka bir kart veya başka bir ödeme yöntemi dene." hatası - Faturalandırma ve Ödeme Desteği Bazen Epic Games Store'da bir satın alımı tamamlamaya çalışırken, Fortnite Tayfası'na abone olurken veya aboneliğini iptal ederken şu hatayı www.epicgames.com emrglby dedi: Eki Görüntüle 2555886 Genişletmek için tıkla... Konu ile ilgili resmi sayfada bu çözüm adımlarını önermişler. Hala düzelmezse desteğe mesaj gönderin.
"Görünüşe göre bir şeyler ters gitti. Güvenliğin için bu işlem reddedildi. Lütfen başka bir kart veya başka bir ödeme yöntemi dene." hatası - Faturalandırma ve Ödeme Desteği Bazen Epic Games Store'da bir satın alımı tamamlamaya çalışırken, Fortnite Tayfası'na abone olurken veya aboneliğini iptal ederken şu hatayı www.epicgames.com emrglby dedi: Eki Görüntüle 2555886 Genişletmek için tıkla... Konu ile ilgili resmi sayfada bu çözüm adımlarını önermişler. Hala düzelmezse desteğe mesaj gönderin.