Epic Games GPay ile Oyun Alma

Sergio

Centipat
Arkadaşlar epic games'ten ziraat bankası kartımı kullanarak oyun almaya çalıştım ve gpay arayüzü çıktı karşıma. Tarih/saat girip açıklamayı boş bıraktım.Telefon numaramı da girdim tabii çünkü zorunlu. Sonra benden bilgilerimi istediler ve girdim. Ödemeniz tamamlanmıştır yazdı ve epic'e geri yolladı.Orada loading imgesi gözüktü siparişin üzerinde. O da bir türlü kapanmayınca ben kapattım. Sonra kupona baktım ve başka bir siparişle ilişkilendirildiği yazdı. Sizce siparişim alındı mı? Oyunum ne zaman kütüphaneme eklenir?

Dostum geldimi oyunun aynı sorun bende de var

Bende bugün aldım fakat oyun elime ulaşmadı bunu nasıl çözüyoruz.

arkadaşlar hortlatıyorum ama bu tarz konuların hepsine yazmaya başlayacağım. çünkü hayattan soğuma noktasına geldim. beyler bayanlar bu sorunun çözümü gpay yani bu xsolla denen naneyi kullanarak kesinlikle ödemeyin. kredi kartıyla ödeyin. havale yaparak oyun mu ödenir? yıl olmuş 2023 iban falan vererek oyun aldırmaya çalışıyorlar. ayrıca oyun da gelmiyor.. ben ödedim iki gün oldu ne gelen var ne giden.

çözüm şudur Banka kartıyla değil kredi kartıyla ödeme yapın. ödemelerin ilk seçeneği olan kredi kartıyla ödeme yaptığınız anda oyun kütüphanenize ekleniyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…