Epic Games'den aldığım GTA 5 indirili fakat indirili değil olarak gözüküyor ve oyun açılmıyor. Yapmak istediğim oyun dosyalarının bütünlülüğünü doğrulayıp oyunumun Epic Games'te gözükmesini sağlamak. Ayrıca oyunu silip geri yüklemeden düzeltmek istiyorum.
www.epicgames.com
Bu kaynaktan yardım aldım fakat bende olmuyor. Çünkü oyunu indirmeyi başlatın ve 2 - 3 saniye bekledikten sonra iptal edin diye bir satır var ama ben indirip 2 - 3 saniye bekleyemiyorum çünkü bilgisayarımda oyunu indirmek için yeterli alan yok bu yüzden oyunu indirmiyor ve buradan sonraki satırlardaki şeyleri uygulayamıyorum.
Bu kaynak harici bir kaynak bulamadım sizin bir çözüm öneriniz var mıdır?
Epic Games Başlatıcısı daha önce yüklenen oyunları tespit edebilir mi? - Epic Games Store Desteği
Bilgisayarına bir oyun yükledikten sonra Epic Games Başlatıcısı'nı kaldırdıysan veya Windows'u yeniden yüklediysen, Epic Games Başlatıcısı o
Bu kaynaktan yardım aldım fakat bende olmuyor. Çünkü oyunu indirmeyi başlatın ve 2 - 3 saniye bekledikten sonra iptal edin diye bir satır var ama ben indirip 2 - 3 saniye bekleyemiyorum çünkü bilgisayarımda oyunu indirmek için yeterli alan yok bu yüzden oyunu indirmiyor ve buradan sonraki satırlardaki şeyleri uygulayamıyorum.
Bu kaynak harici bir kaynak bulamadım sizin bir çözüm öneriniz var mıdır?