efeislamoglu0 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı RX 470 Anakart MSİ B 250M PRO VD İşlemci İ5 6600K Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller. Epic Games üzerinden GTA 5 indirdim FiveM için. FiveM'e girdiğimde versiyon hatası veriyor hiçbir sunucuya giremiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller. Epic Games üzerinden GTA 5 indirdim FiveM için. FiveM'e girdiğimde versiyon hatası veriyor hiçbir sunucuya giremiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
trinitrotoluene Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 Driverlarınız güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS efeislamoglu0 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 trinitrotoluene dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel driversal sıkıntı olduğunu düşünmüyorum normal Online ve normal moda giriyor. Artı 0 Eksi
trinitrotoluene dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel driversal sıkıntı olduğunu düşünmüyorum normal Online ve normal moda giriyor.