Epic Games GTA 5 format sonrası açılmıyor

sonicnix

Centipat
Merhaba, ben 2 gün önce format ile Windows 8.1 geçtim. Sadece C diskine format attım D diskini silmedim GTA 5 kurulu olduğu için. GTA 5'i bir türlü açamadım Epic Games'ten geliyorum dosyayı seçiyorum en baştan indirme yapıyor "playgtav" açıyorum o da Epic Games Launcher'den başlat diyor. Ne yapacağım şimdi 94 GB çöp mü olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen bende formattan sonra kurulum yaptım. GTA V dosyasını (94GB olan) farklı bir yere taşı. Oyun Epic Games/Uygulamalar üzerinde yüklü görülüyorsa kaldır. Epic Games üzerinden indirmeyi başlat. Ardından Epic Games'ten çıkış yap. Çıkış yaptıktan sonra Epic Games'in yeni kurulum yaptığı lokasyonda yer alan GTA V içindekileri sil. Boyutu 94 GB olan dosyadakileri at. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Epic Games'e giriş yap. Ben bu şekilde ilerlemiştim.

Epic Games'den GTA 5'i başka bir yere kur, ve ardından Epic Games'i kapat. Epic Games'in dosyaları yüklediği yere GTA 5'i at. Ardından Epic Games'i aç ve dosya doğrulaması yapmaya başlasın. Dosyalar doğrulanınca açabilirsin.

Epic Games'ten indirmeyi farklı bir konuma başlatın. Bir süre insin ve sonra durdurun. Sonra oyun dosyalarını oyunun kurulmaya başladığı klasöre aktarın. Bir süre tarama yaptıktan sonra ufak bir güncelleme yapacaktır. Güncellemeden sonra Rockstar Games Launcher'ı kurun. Oyununuz açılacaktır.

Technopat' ın çektiği bir video vardı onu izleyerek sorunumu çözdüm keşke biraz daha araştırma yapsaydım direkt buraya yönelmeseydim rahatsız ettim kusuruma bakmayın tüm cevap veren arkadaşlara çok ama çok teşekkürler sorunu çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…