peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Mayıs 2020 #1 Epic Games'ten aldığım GTA V'e yanlışlıkla Steam'den alıp kastığım hesabı bağladım. Nasıl sıfırdan Rockstar hesabı açtığım zaman onu bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Epic Games'ten aldığım GTA V'e yanlışlıkla Steam'den alıp kastığım hesabı bağladım. Nasıl sıfırdan Rockstar hesabı açtığım zaman onu bağlayabilirim?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 16 Mayıs 2020 #2 Rockstar'ın kendi sitesine girip deneyebilirsiniz, oradan bağlanan hesaplar falan sıfırlanabiliyordu sanırsam. Artı 0 Eksi
Rockstar'ın kendi sitesine girip deneyebilirsiniz, oradan bağlanan hesaplar falan sıfırlanabiliyordu sanırsam.
KS KS peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Mayıs 2020 #3 nih dedi: Rockstar'ın kendi sitesine girip deneyebilirsiniz, oradan bağlanan hesaplar falan sıfırlanabiliyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Denedim de butonları yok maalesef. Dün desteğe yazdım yanıt bekliyorum. Artı 0 Eksi
nih dedi: Rockstar'ın kendi sitesine girip deneyebilirsiniz, oradan bağlanan hesaplar falan sıfırlanabiliyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Denedim de butonları yok maalesef. Dün desteğe yazdım yanıt bekliyorum.
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #4 Social Club sitesi üzerinden giriş sağlayın. Sonra profil bölümünüze gelip bağlı olan hesabınızı unlink edin. Sonra yeni hesabınızı bağlayın. Artı 0 Eksi
Social Club sitesi üzerinden giriş sağlayın. Sonra profil bölümünüze gelip bağlı olan hesabınızı unlink edin. Sonra yeni hesabınızı bağlayın.
KS KS peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Mayıs 2020 #5 elvancetin dedi: Social Club sitesi üzerinden giriş sağlayın. Sonra profil bölümünüze gelip bağlı olan hesabınızı unlink edin. Sonra yeni hesabınızı bağlayın. Genişletmek için tıkla... Unlink edilse zaten ederdim forumu gereksiz doldurmak gibi bir şey yapmazdım Rockstar ile iletişime geçince hesabın eşleşmesini kestiler. Artı 0 Eksi
elvancetin dedi: Social Club sitesi üzerinden giriş sağlayın. Sonra profil bölümünüze gelip bağlı olan hesabınızı unlink edin. Sonra yeni hesabınızı bağlayın. Genişletmek için tıkla... Unlink edilse zaten ederdim forumu gereksiz doldurmak gibi bir şey yapmazdım Rockstar ile iletişime geçince hesabın eşleşmesini kestiler.
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 28 Mayıs 2020 #6 peniks dedi: Unlink edilse zaten ederdim forumu gereksiz doldurmak gibi bir şey yapmazdım Rockstar ile iletişime geçince hesabın eşleşmesini kestiler. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız gereksiz doldurmak değil. Bilmediğiniz bir şey hakkında soru sormak. Sorununuz çözüldü ise sevindim. Artı 0 Eksi
peniks dedi: Unlink edilse zaten ederdim forumu gereksiz doldurmak gibi bir şey yapmazdım Rockstar ile iletişime geçince hesabın eşleşmesini kestiler. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız gereksiz doldurmak değil. Bilmediğiniz bir şey hakkında soru sormak. Sorununuz çözüldü ise sevindim.