eyyupsami.9 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 00:36 #1 Epic Games'te GTA 5 indirdim ve indirildi, doğrulama yapıyor 95'te kaldı verifying. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 00:35
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 00:50 #2 eyyupsami.9 dedi: Epic Games'te GTA 5 indirdim ve indirildi, doğrulama yapıyor 95'te kaldı verifying. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ise doğrulamayı durdurun cık gir yapın tekrar yapın. Artı 0 Eksi
eyyupsami.9 dedi: Epic Games'te GTA 5 indirdim ve indirildi, doğrulama yapıyor 95'te kaldı verifying. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ise doğrulamayı durdurun cık gir yapın tekrar yapın.
KS KS eyyupsami.9 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 00:51 #3 alpermen dedi: Düzelmedi ise doğrulamayı durdurun cık gir yapın tekrar yapın. Genişletmek için tıkla... yok işe yaramıyor yapınca en basa geliyor Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Düzelmedi ise doğrulamayı durdurun cık gir yapın tekrar yapın. Genişletmek için tıkla... yok işe yaramıyor yapınca en basa geliyor
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 13:54 #4 eyyupsami.9 dedi: Yok işe yaramıyor yapınca en basa geliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplandan kapattınız mı? Artı 0 Eksi
eyyupsami.9 dedi: Yok işe yaramıyor yapınca en basa geliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplandan kapattınız mı?
KS KS eyyupsami.9 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 14:36 #5 alpermen dedi: Arkaplandan kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet düzelmedi Artı 0 Eksi