Berdan akcan
Centipat
GTA 5 27 GB oldu arada durdurup geri giriyorum indirme devam ediyor çok güzel ama sorum şu elektrik giderse indirme iptal olur mu?
GTA 5 27 GB oldu arada durdurup geri giriyorum indirme devam ediyor çok güzel ama sorum şu elektrik giderse indirme iptal olur mu?
Elektrikler gidince oyunun indirilmesini duraklatıp, ardından devam ettirirseniz oyunun inmesi iptal olmayacaktır. Elektrikler gelince indirmeye devam edebilirsiniz. Fakat elektrikler kesilince bilgisayarda statik elektrik oluşacağından bilgisayarınızı bile kullanamayabilirsiniz.
Masaüstü bu arada pc.Elektrik gidince nasıl oyunun indirmesini duraklatsın. Masaüstü ise direk kapanır.
Konu sahibinin bilgisayarının masaüstü ya da dizüstü oldğunu bilmediğim için, dizüstü mantığıyla yorumda bulundum.Elektrik gidince nasıl oyunun indirmesini duraklatsın. Masaüstü ise direk kapanır.
Keşke daha önceden söyleseydiniz.Masaüstü bu arada pc.
Sizde haklısınız arkadaş belirtmemiş.Konu sahibinin bilgisayarının masaüstü ya da dizüstü oldğunu bilmediğim için, dizüstü mantığıyla yorumda bulundum.
Fakat yazmamın ardından hemen belirtmiş.Sizde haklısınız arkadaş belirtmemiş.
Biraz konunun dışına çıkacağım ama elektrk gittiginde PC'nin zarar görmemesi için ne alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.