DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 18 Mayıs 2020 #11 Kayra Cem dedi: PSU'un iyiyse gerek yok bir şeye. Dandikse akım korumalı prizler falan var. Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl kötüyse. TUNCMATİK POWERSURGE 5 + USB SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE - WHİTE - Vatan Bilgisayar bundan almayı düşünüyorum.
Kayra Cem dedi: PSU'un iyiyse gerek yok bir şeye. Dandikse akım korumalı prizler falan var. Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl kötüyse. TUNCMATİK POWERSURGE 5 + USB SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE - WHİTE - Vatan Bilgisayar bundan almayı düşünüyorum.
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #12 DeliDivane dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl kötüyse. TUNCMATİK POWERSURGE 5 + USB SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE - WHİTE - Vatan Bilgisayar bundan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarsan daha iyi olur bu konuyu meşgul etmemiş oluruz.
DeliDivane dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl kötüyse. TUNCMATİK POWERSURGE 5 + USB SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE - WHİTE - Vatan Bilgisayar bundan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarsan daha iyi olur bu konuyu meşgul etmemiş oluruz.