H HexaQuin10 Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 9 15 Mayıs 2020 #1 Epic Games Launcher'den GTA 5 indiriyordum 15GB indi Launcher'i kapatıp açtıgımda baştan başlattı çözümü var mıdır?
Epic Games Launcher'den GTA 5 indiriyordum 15GB indi Launcher'i kapatıp açtıgımda baştan başlattı çözümü var mıdır?
KS KS H HexaQuin10 Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 9 15 Mayıs 2020 #11 Geronix dedi: HDD içi boş mu? Eğer oyunu bulamıyorsan veya bulsan bile sağ tık yapıp özellikler dediğinde boyutu az ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... geçirenler saolsun Artı 0 Eksi
Geronix dedi: HDD içi boş mu? Eğer oyunu bulamıyorsan veya bulsan bile sağ tık yapıp özellikler dediğinde boyutu az ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... geçirenler saolsun
FARUK63 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 23 16 Mayıs 2020 #12 HexaQuin10 dedi: Epic Games Launcher'den GTA 5 indiriyordum 15GB indi Launcher'i kapatıp açtıgımda baştan başlattı çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... gelengecenbudunya dedi: Baştan başlatmamıştır. Geri kalanını indirmeye devam eder. Genişletmek için tıkla... DeepHorizon16 dedi: Ben de 60 GB indirmiştim. Bugün baktığımda sıfırdan başlattı indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Spoksi dedi: bugün aynı şey bana oldu oyun toplam 94gb 65gb ı inmişti internet hızım yavaşladı diye bilgisayara restart attım ve direk 0 dan başladı not: screen shot bidaha gitçekmi diye denedikten sonra çektim o yüzden 89 yazıyo Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben şöyle çözdüm deneyin isterseniz Artı 0 Eksi
HexaQuin10 dedi: Epic Games Launcher'den GTA 5 indiriyordum 15GB indi Launcher'i kapatıp açtıgımda baştan başlattı çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... gelengecenbudunya dedi: Baştan başlatmamıştır. Geri kalanını indirmeye devam eder. Genişletmek için tıkla... DeepHorizon16 dedi: Ben de 60 GB indirmiştim. Bugün baktığımda sıfırdan başlattı indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Spoksi dedi: bugün aynı şey bana oldu oyun toplam 94gb 65gb ı inmişti internet hızım yavaşladı diye bilgisayara restart attım ve direk 0 dan başladı not: screen shot bidaha gitçekmi diye denedikten sonra çektim o yüzden 89 yazıyo Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben şöyle çözdüm deneyin isterseniz