Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA 5'e polis modu kurdum açınca şu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. GTA 5'e polis modu kurdum açınca şu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
YakupAziz Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer SFYA Digital 31 Mayıs 2020 #2 Görev yöneticisini aç ve g ye bas bütün GTA'ları sonlandır. Eğer yoksa başka bir yöntem dene. Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #3 YakupAziz dedi: Görev yöneticisini aç ve g ye bas bütün GTA'ları sonlandır. Eğer yoksa başka bir yöntem dene. Genişletmek için tıkla... Gta yok Artı 0 Eksi
YakupAziz dedi: Görev yöneticisini aç ve g ye bas bütün GTA'ları sonlandır. Eğer yoksa başka bir yöntem dene. Genişletmek için tıkla... Gta yok
2 252436 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 31 Mayıs 2020 #4 Silinen üye dedi: Gta yok Genişletmek için tıkla... Ben aynı hatayı Civilization 6 da alıyordum. Ne yaptıysam olmadı. En son bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Gta yok Genişletmek için tıkla... Ben aynı hatayı Civilization 6 da alıyordum. Ne yaptıysam olmadı. En son bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.
Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #5 epic games yeni bir mağaza hataları olacaktır Artı 0 Eksi
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #6 252436 dedi: Ben aynı hatayı Civilization 6 da alıyordum. Ne yaptıysam olmadı. En son bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben bir yöntemle yapıyordum yöntemi unuttum. Arkadaşlar demeyi unuttum polis modunu kapatınca düzeliyor ama ben polis modlu istiyorum. Artı 0 Eksi
252436 dedi: Ben aynı hatayı Civilization 6 da alıyordum. Ne yaptıysam olmadı. En son bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben bir yöntemle yapıyordum yöntemi unuttum. Arkadaşlar demeyi unuttum polis modunu kapatınca düzeliyor ama ben polis modlu istiyorum.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #7 Silinen üye dedi: Ben bir yöntemle yapıyordum yöntemi unuttum. Arkadaşlar demeyi unuttum polis modunu kapatınca düzeliyor ama ben polis modlu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahminimce modda sıkıntı var. Güncellenmesini bekleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben bir yöntemle yapıyordum yöntemi unuttum. Arkadaşlar demeyi unuttum polis modunu kapatınca düzeliyor ama ben polis modlu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahminimce modda sıkıntı var. Güncellenmesini bekleyebilirsin.
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #8 Lyraess dedi: Tahminimce modda sıkıntı var. Güncellenmesini bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben yöntem biliyodum. Unuttum Yöntemi hatırladım. Yöntem: Gta 5'i açtıktan sonra açılmadan hemen polis modunun dizini RagePluginHook'u açacağız. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Tahminimce modda sıkıntı var. Güncellenmesini bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben yöntem biliyodum. Unuttum Yöntemi hatırladım. Yöntem: Gta 5'i açtıktan sonra açılmadan hemen polis modunun dizini RagePluginHook'u açacağız.
bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #9 ben hiç açamıyorum mod falanda kullanmıyorum yardım edermisiniz çalışıyor yazıyor ama görev yöneticisinde falan hiçbir yerde yok Artı 0 Eksi
ben hiç açamıyorum mod falanda kullanmıyorum yardım edermisiniz çalışıyor yazıyor ama görev yöneticisinde falan hiçbir yerde yok
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 21 Haziran 2020 #10 bvis dedi: Ben hiç açamıyorum mod falanda kullanmıyorum yardım eder misiniz çalışıyor yazıyor ama görev yöneticisinde falan hiçbir yerde yok Genişletmek için tıkla... Epic Games ve Rockstar Games'ten çıkış yap tekrar girmeyi dene. Artı 0 Eksi
bvis dedi: Ben hiç açamıyorum mod falanda kullanmıyorum yardım eder misiniz çalışıyor yazıyor ama görev yöneticisinde falan hiçbir yerde yok Genişletmek için tıkla... Epic Games ve Rockstar Games'ten çıkış yap tekrar girmeyi dene.