Hyugarry Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS RTX 3060TI | RYZEN 5 5600 | ASUS B450M-Dragon | Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 GTA 5 Premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2023
GTA 5 Premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 Hyugarry dedi: GTA 5 premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle gozukuyor aboneligi kapatık tekrar satın almayı denersen kabul etmiyor diğer aylarda olacağını düşünmüyorum.
Hyugarry dedi: GTA 5 premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle gozukuyor aboneligi kapatık tekrar satın almayı denersen kabul etmiyor diğer aylarda olacağını düşünmüyorum.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Hyugarry dedi: GTA 5 Premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik ödemedir.
Hyugarry dedi: GTA 5 Premium aldım Papara'da abonelik olarak gözüküyor. Diğer aylarda da mı 184 lira mı ödeyeceğim yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik ödemedir.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 27 Aralık 2023 #4 @Hyugarry tek seferlik. Mesela steama para yüklediğimde o da abonelik olarak gözükmüştü ancak hiç para çekmedi.
@Hyugarry tek seferlik. Mesela steama para yüklediğimde o da abonelik olarak gözükmüştü ancak hiç para çekmedi.
Hyugarry Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS RTX 3060TI | RYZEN 5 5600 | ASUS B450M-Dragon | Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #5 Teşekkür ederim sağolun. 508280 dedi: @Hyugarry tek seferlik. Mesela steama para yüklediğimde o da abonelik olarak gözükmüştü ancak hiç para çekmedi. Genişletmek için tıkla... CanerKarakus dedi: Tek seferlik ödemedir. Genişletmek için tıkla... gorko dedi: Bende de öyle gozukuyor aboneligi kapatık tekrar satın almayı denersen kabul etmiyor diğer aylarda olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim sağolun. 508280 dedi: @Hyugarry tek seferlik. Mesela steama para yüklediğimde o da abonelik olarak gözükmüştü ancak hiç para çekmedi. Genişletmek için tıkla... CanerKarakus dedi: Tek seferlik ödemedir. Genişletmek için tıkla... gorko dedi: Bende de öyle gozukuyor aboneligi kapatık tekrar satın almayı denersen kabul etmiyor diğer aylarda olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...