3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #11 Teşekkürler kurdum oynadım ama bilgisayarı bozdu 90gb çöp oldu.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 19 Mayıs 2020 #12 311179 dedi: Teşekkürler kurdum oynadım ama bilgisayarı bozdu 90gb çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bozabilecek bir şey değil dostum attığım yama. Sorununu biraz daha detaylı yazar mısın? Yardımcı olalım.
311179 dedi: Teşekkürler kurdum oynadım ama bilgisayarı bozdu 90gb çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bozabilecek bir şey değil dostum attığım yama. Sorununu biraz daha detaylı yazar mısın? Yardımcı olalım.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Mayıs 2020 #13 Arkadaşım yaptı ama Online'a girilmiyor ve sildi yani iş görmez sadece story mod da oynicaksan yapılır.
Arkadaşım yaptı ama Online'a girilmiyor ve sildi yani iş görmez sadece story mod da oynicaksan yapılır.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 19 Mayıs 2020 #14 Az001 dedi: Arkadaşım yaptı ama Online'a girilmiyor ve sildi yani iş görmez sadece story mod da oynicaksan yapılır. Genişletmek için tıkla... Evet, Online kısmında kullanılamadığını diğer arkadaşlar belirtmişti. Türkçe yama Story mode için geçerli sadece.
Az001 dedi: Arkadaşım yaptı ama Online'a girilmiyor ve sildi yani iş görmez sadece story mod da oynicaksan yapılır. Genişletmek için tıkla... Evet, Online kısmında kullanılamadığını diğer arkadaşlar belirtmişti. Türkçe yama Story mode için geçerli sadece.
R Roawen Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 73 19 Mayıs 2020 #15 Bu konu neden bu kadar çok uzadı anlamadım? Sadece indirip kuracaktın online girince silecektin bu kadar basitti.
Bu konu neden bu kadar çok uzadı anlamadım? Sadece indirip kuracaktın online girince silecektin bu kadar basitti.
B burakk_2354 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 20 Mayıs 2020 #16 Aynısı bende de oldu aynen çöp oldu yamayı kaldırayım dedim yanlış DLL dosyalarını silmişim çöp oldu yeniden yükledim.
Aynısı bende de oldu aynen çöp oldu yamayı kaldırayım dedim yanlış DLL dosyalarını silmişim çöp oldu yeniden yükledim.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 21 Mayıs 2020 #17 VGAMonitorluAdam dedi: Bilgisayar bozabilecek bir şey değil dostum attığım yama. Sorununu biraz daha detaylı yazar mısın? Yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Yama bozmadı bilgisayarın bataryası bozuktu oynamaya başlayınca çok fazla ısındı. Şuan kendisi tamirde.
VGAMonitorluAdam dedi: Bilgisayar bozabilecek bir şey değil dostum attığım yama. Sorununu biraz daha detaylı yazar mısın? Yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Yama bozmadı bilgisayarın bataryası bozuktu oynamaya başlayınca çok fazla ısındı. Şuan kendisi tamirde.
Absent Yiğit Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #18 311179 dedi: Arkadaşlar oyunu daha açmadım oyunda kendi Türkçesi var mı? Yoksa nereden bulabilirim güvenilir bir Türkçe yamayı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de GTA 5 Türkçe yama yapmak istiyorum şu an güncel önermek istediğiniz bir yer var mı? V. Scaletta dedi: Google'da arama yaparsan detaylı bilgiye ulaşacaksın. Zaten tek bir ekip hazırladı yamayı. Her yerde bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait misiniz nasılsınız
311179 dedi: Arkadaşlar oyunu daha açmadım oyunda kendi Türkçesi var mı? Yoksa nereden bulabilirim güvenilir bir Türkçe yamayı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de GTA 5 Türkçe yama yapmak istiyorum şu an güncel önermek istediğiniz bir yer var mı? V. Scaletta dedi: Google'da arama yaparsan detaylı bilgiye ulaşacaksın. Zaten tek bir ekip hazırladı yamayı. Her yerde bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait misiniz nasılsınız
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.402 Çözümler 70 Yer Istanbul 22 Nisan 2025 #19 Absent Yiğit dedi: Hocam müsait misiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Merhaba iyiyim sen nasılsın?
Absent Yiğit dedi: Hocam müsait misiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Merhaba iyiyim sen nasılsın?
Absent Yiğit Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #20 V. Scaletta dedi: Merhaba iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games GTA 5 için Türkçe yama nasıl yapabilirim?
V. Scaletta dedi: Merhaba iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games GTA 5 için Türkçe yama nasıl yapabilirim?