Merhaba arkadaşlar ben Epic Games'ten GTA 5 indirdim 2-3 tane DLL indirmemi istedi indirdim son olarak vcruntime140 adlı DLL'i indirmemi istedi ve indirdim, fakat şimdi de vcruntime140.1.dll hatası veriyor bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
Bilgisayarınızın güncellemelerini sürekli yapın. Orijinal Windows kullanın. Orijinal olarak indirdiğiniz bir oyunda DLL eksik hatası almamanız lazım.(Windows güncellemelerinizi düzenli olarak yaptığınız takdirde.)
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...