thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 22 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar 2 adet SSD bulunmakta. Format attığımda gitmesin diye 2. SSD'ye oyunlarımı kurmuştum. Şimdi Epic Games'ten GTA 5'i açmaya çalıştığımda oyunu kurmaya çalışıyor. Nasıl kütüphaneyi 2. SSD'ye doğrularım?
Merhaba arkadaşlar 2 adet SSD bulunmakta. Format attığımda gitmesin diye 2. SSD'ye oyunlarımı kurmuştum. Şimdi Epic Games'ten GTA 5'i açmaya çalıştığımda oyunu kurmaya çalışıyor. Nasıl kütüphaneyi 2. SSD'ye doğrularım?
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 22 Temmuz 2021 #11 thedeuss dedi: Farklı klasöre indirmeyi başlatamıyorum depolamanız yetersiz diyor. Genişletmek için tıkla... Ben Epic Games'de böyle bir sorun yaşamamıştım sadece Steam'de yaşıyorum yedeklemiş olduğunuz GTA 5 klasörünü doğru seçtiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Farklı klasöre indirmeyi başlatamıyorum depolamanız yetersiz diyor. Genişletmek için tıkla... Ben Epic Games'de böyle bir sorun yaşamamıştım sadece Steam'de yaşıyorum yedeklemiş olduğunuz GTA 5 klasörünü doğru seçtiğinize emin misiniz?