Ayhan the Great Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 330 24 Aralık 2021 #31 Ben 35 tane almıştım ama Epic Games'te 20TL civarı bir şey şuan sudan ucuz.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #32 Ekrem taha dedi: İninal yerine Tosla alması daha mantıklı Papara önerirdim normalde ama o kapınıza getirip sözleşme imzalattığı için ailesinin haberi olur. Genişletmek için tıkla... D&R'dan PAPARA Lite Card alabilir aslında.
Ekrem taha dedi: İninal yerine Tosla alması daha mantıklı Papara önerirdim normalde ama o kapınıza getirip sözleşme imzalattığı için ailesinin haberi olur. Genişletmek için tıkla... D&R'dan PAPARA Lite Card alabilir aslında.
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 24 Aralık 2021 #33 americium dedi: Epic Games GTA 5'i ücretsiz verir mi? Gerçekten çok istiyorum, inşallah verir. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında verir diye düşünüyorum
americium dedi: Epic Games GTA 5'i ücretsiz verir mi? Gerçekten çok istiyorum, inşallah verir. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında verir diye düşünüyorum
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 24 Aralık 2021 #34 Veli1026 dedi: D&r'dan Papara Lite Card alabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Tosla'nın avantajları Lite Card'dan daha fazla.
Veli1026 dedi: D&r'dan Papara Lite Card alabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Tosla'nın avantajları Lite Card'dan daha fazla.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 24 Aralık 2021 #35 IronSmith0057 dedi: Epic Games'in Launcher'ının pek iyi olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden benim için para biriktirip Steam indirimlerinde almak bence daha mantıklı olur. Konuya gelicem olursak vereceğini sanmıyorum. Bir şey daha gmod daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne? Bu yıl sonuna kadar bekle belki verir. Olmazsa kendin alırsın ucuz zaten. Veya arkadaşlarına sor eminim birden fazla hesapla alan vardır.
IronSmith0057 dedi: Epic Games'in Launcher'ının pek iyi olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden benim için para biriktirip Steam indirimlerinde almak bence daha mantıklı olur. Konuya gelicem olursak vereceğini sanmıyorum. Bir şey daha gmod daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne? Bu yıl sonuna kadar bekle belki verir. Olmazsa kendin alırsın ucuz zaten. Veya arkadaşlarına sor eminim birden fazla hesapla alan vardır.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 24 Aralık 2021 #36 americium dedi: Epic Games, GTA 5'i ücretsiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz verilecek olsaydı indirim almazdı oyun.
americium dedi: Epic Games, GTA 5'i ücretsiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz verilecek olsaydı indirim almazdı oyun.
T technoobie Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Aralık 2021 #37 Bir daha bence de vermez 60tllik kuponu kaçırmayın, zaten indirmde şı anda, çok ucuza alabilirsiniz Epic’ten.
Bir daha bence de vermez 60tllik kuponu kaçırmayın, zaten indirmde şı anda, çok ucuza alabilirsiniz Epic’ten.
3 396530 Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 24 Aralık 2021 #38 Ben Mafia 2, 3 ve GTA'yı satın aldım az önce. Vakti daha var almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim tekrar.
Ben Mafia 2, 3 ve GTA'yı satın aldım az önce. Vakti daha var almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim tekrar.
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.056 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #39 darkbabba dedi: Yılbaşında verir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ne alaka abi? Daha önce verdiği oyunu ve indirime soktuğu oyunu niye bi daha versin.
darkbabba dedi: Yılbaşında verir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ne alaka abi? Daha önce verdiği oyunu ve indirime soktuğu oyunu niye bi daha versin.
A AlperenEy Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #40 americium dedi: Evet ama ailem izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Benimkiler de vermiyodu zamanında. Gizli gizli alıyodum arkadaş vasıtasıyla. Zamanla alıştılar.
americium dedi: Evet ama ailem izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Benimkiler de vermiyodu zamanında. Gizli gizli alıyodum arkadaş vasıtasıyla. Zamanla alıştılar.