Epic Games GTA V 0 B/s indirme hızı

Arkadaşlar Epic Games'den GTA 5 indirmeye çalışıyorum fakat indirme hızım saniyede 0 byte olarak gözüküyor. İnternetimi test etmek için Steam'den de oyun indirmeye koydum orada 1.5-1.8 aralıgıyla indirirken neden Epic'de 0? Herhangi bir çözümü var mıdır?

Modemi kapa aç yaparak deneyebilirsin olmazsa eğer Epic Games'i kapat aç yapabilirsin.
En kötü bir kaç dakika bekle.

0B/s iken okuma-yazma ne durumda oluyor?
Çünkü indirdiklerini yüklüyor yavaş yavaş.

Steam gibi eşzamanlı değil.

Disk Okuma-Yazma hızları nasıl? Eğer onlar varsa endişe etmeyin. Bende de oyun indirirken bir yerde durmuştu sadece Disk'te Okuma-Yazma işlemi yaptı ve yükledi oyunu.

Soruya gelirsek bende de Epic'ten bir şey indirirken bazen oluyordu (Herhalde o süre içinde sadece okuma-yama yapıyor.) yani sana özel bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Epic Games Store'un istatik kısmı hatalı. Yine aynı indirme hızıyla indiriyordur fakat tablo yanlış gösteriyordur. Bunu indirmenin saniyede kaç boyuta ilerlediğine bakarak anlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı