Çözüldü Epic Games GTA V boyutu artıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Waxsar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce Epic Games üzerinden GTA V indirmeye başladım. İlk yüklemeye başladığımda oyunun boyutu 103 GB'tı. Bugün 40 GB kalmıştı ve yüklemeyi devam ettirdim ve sonra 40 GB, 80 GB oldu. Yani oyunun boyutu 140 GB'ta çıktı. Sorunu nasıl çözeceğim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz sorunlar yaşamamak için oyunları çok durdurup indirmemeye dikkat et. Platform farketmeksizin geçen steamde aynı sorunu yaşadım. Bir oyunu indirmeye başlattım 20 gb indi yarın devam ettirirlm dedim kapattım bilgisayarı sonraki gün açtığımda baştan başladı.

İnmesini beklemelisiniz, inmeden dosya doğrulama olmaz hatalı dosyaları yeniden indirmiş olabilir.
Hocam 6 GB kalmıştı o da indi. Şu anda 6 GB içerisinden yazıyor ancak hala indirmeye devam ediyor ve %80'de. Oysaki 103 GB'yi indirdim. Ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…