fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Hocam, şimdi ben hesabımı geçen günlerde sattım. Rocstar Games hesabını da verdim. Şimdi ise oynayacak bir şey kalmadı. Şimdi ben gidip yeniden GTA V'i yüklesem, Rockstar Games'den farklı bir hesap girsem yine açılır mı?
Hocam, şimdi ben hesabımı geçen günlerde sattım. Rocstar Games hesabını da verdim. Şimdi ise oynayacak bir şey kalmadı. Şimdi ben gidip yeniden GTA V'i yüklesem, Rockstar Games'den farklı bir hesap girsem yine açılır mı?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 4 Mayıs 2021 #2 Hayır, oynanmaz. Bağlantı kalıcı olduğundan dolayı yine o hesaba bağlanmaya çalışacaktır. Artı 2 Eksi
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 4 Mayıs 2021 #3 Hayır. Ancak hesabınıza tanımlanmışsa oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 56153 dedi: Hayır, oynanmaz. Bağlantı kalıcı olduğundan dolayı yine o hesaba bağlanmaya çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama şu an rocstar Games'le alakalı hiçbir şey yok yine olmaz mı? Artı 0 Eksi
56153 dedi: Hayır, oynanmaz. Bağlantı kalıcı olduğundan dolayı yine o hesaba bağlanmaya çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama şu an rocstar Games'le alakalı hiçbir şey yok yine olmaz mı?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 4 Mayıs 2021 #5 Hayır. Bağlantıyı ayırmak için destek ekibi ile iletişime geçseniz ve bağlantıyı kaldırtmayı başarsanız bile oyunu tekrardan satın almanız gerekir. Artı 0 Eksi
Hayır. Bağlantıyı ayırmak için destek ekibi ile iletişime geçseniz ve bağlantıyı kaldırtmayı başarsanız bile oyunu tekrardan satın almanız gerekir.
KS KS fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Hocam şimdi korsana teşvik falan olabilir olursa söyleyin zaten modaratörsünüz crack yapsam olur mu? Artı 0 Eksi
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 4 Mayıs 2021 #7 fakezhl dedi: Hocam şimdi korsana teşvik falan olabilir olursa söyleyin zaten moderatörsünüz crack yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Biz burada sadece önermediğimizi ve korsan kaynaklı bir sorun yaşarsanız yardım edemeyeceğimizi söyleyebiliriz. Artı 0 Eksi
fakezhl dedi: Hocam şimdi korsana teşvik falan olabilir olursa söyleyin zaten moderatörsünüz crack yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Biz burada sadece önermediğimizi ve korsan kaynaklı bir sorun yaşarsanız yardım edemeyeceğimizi söyleyebiliriz.
KS KS fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #8 360388 dedi: Size kalmış. Biz burada sadece önermediğimizi ve korsan kaynaklı bir sorun yaşarsanız yardım edemeyeceğimizi söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam olur mu olmaz mı? Artı 0 Eksi
360388 dedi: Size kalmış. Biz burada sadece önermediğimizi ve korsan kaynaklı bir sorun yaşarsanız yardım edemeyeceğimizi söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam olur mu olmaz mı?