Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 306 9 Nisan 2022 #1 Steam'de oyunu satın alıp Epic Games'de kullandığım Rockstar hesabım ile oturum açsam, Online girince aynı hesaptan mı devam edeceğim? Yardımcı olur musunuz?
Steam'de oyunu satın alıp Epic Games'de kullandığım Rockstar hesabım ile oturum açsam, Online girince aynı hesaptan mı devam edeceğim? Yardımcı olur musunuz?
Syropiel Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #2 Denemedim ama bence olur gibi duruyor çünkü Rockstar'ı indirdiğinde hesap işlemi Epic Games'ten çıkıp Rockstar Launcher'a geçiyor. Artı 0 Eksi
Denemedim ama bence olur gibi duruyor çünkü Rockstar'ı indirdiğinde hesap işlemi Epic Games'ten çıkıp Rockstar Launcher'a geçiyor.
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Nisan 2022 #3 Social Club üyeliğiniz varsa olabilir fakat yoksa dediğiniz şey mümkün değil. Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.324 Makaleler 26 Çözümler 527 9 Nisan 2022 #4 Aynı Social Club hesabına bağlarsanız aynı şekilde kaldığınız yerden devam edersiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 306 9 Nisan 2022 #5 Emir M. dedi: Aynı Social Club hesabına bağlarsanız aynı şekilde kaldığınız yerden devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... bende oyle dusundum, umarim oluyordur epicgames ile ugrasmak istemiyorum o yuzden steam den alasim var. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Aynı Social Club hesabına bağlarsanız aynı şekilde kaldığınız yerden devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... bende oyle dusundum, umarim oluyordur epicgames ile ugrasmak istemiyorum o yuzden steam den alasim var.
yiits Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #6 Shinoi dedi: bende oyle dusundum, umarim oluyordur epicgames ile ugrasmak istemiyorum o yuzden steam den alasim var. Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi epic games ile uğraşmak istemiyorum stemden almayı düşünüyorum bu aralar ama onlinedeki ilerleme geliyormu sizde durum nedir acaba? Artı 0 Eksi
Shinoi dedi: bende oyle dusundum, umarim oluyordur epicgames ile ugrasmak istemiyorum o yuzden steam den alasim var. Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi epic games ile uğraşmak istemiyorum stemden almayı düşünüyorum bu aralar ama onlinedeki ilerleme geliyormu sizde durum nedir acaba?
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 29 Ağustos 2022 #7 Social Club tek bir steam hesabına bağlanabiliyor aynı durum epic games için de olabilir bilginiz olsun. Artı 0 Eksi
Social Club tek bir steam hesabına bağlanabiliyor aynı durum epic games için de olabilir bilginiz olsun.