KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 KADO38 dedi: Oyun onun hakkı olduğ için bence crack oynamasında problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Crack oynamasında nasıl problem olmaz?
KADO38 dedi: Oyun onun hakkı olduğ için bence crack oynamasında problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Crack oynamasında nasıl problem olmaz?
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 687 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #12 298784 dedi: Öyle bir şey ile karşılaşmadım. Ben oyunu ücretsiz aldım, bilgisayarım yetmiyordu, indirmedim. Hesaptan çıktım. Üstünden aylar geçti yeni bilgisayarda denemek için hesaba girdiğimde duruyordu. Yıllar oldu hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende ilk gün GTA 5'i aldığımda hiç oynamamıştım 2 hafta sonra birden gittti oyun.
298784 dedi: Öyle bir şey ile karşılaşmadım. Ben oyunu ücretsiz aldım, bilgisayarım yetmiyordu, indirmedim. Hesaptan çıktım. Üstünden aylar geçti yeni bilgisayarda denemek için hesaba girdiğimde duruyordu. Yıllar oldu hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende ilk gün GTA 5'i aldığımda hiç oynamamıştım 2 hafta sonra birden gittti oyun.
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 687 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 emirhannk dedi: Ne alakaa o kadar ücretsiz oyun ekledim hesabıma niye hiçbiri silinmedi. Genişletmek için tıkla... Gta 5 te çoğu kişi hesap biriktirip satacaktı o yuzden
emirhannk dedi: Ne alakaa o kadar ücretsiz oyun ekledim hesabıma niye hiçbiri silinmedi. Genişletmek için tıkla... Gta 5 te çoğu kişi hesap biriktirip satacaktı o yuzden
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 2 Ağustos 2023 #14 leovzy dedi: Olabilir bende ilk gün GTA 5'i aldığımda hiç oynamamıştım 2 hafta sonra birden gittti oyun. Genişletmek için tıkla... Epic Games'e ulaşmadınız mı? Sizin hatanız gibi duruyor.
leovzy dedi: Olabilir bende ilk gün GTA 5'i aldığımda hiç oynamamıştım 2 hafta sonra birden gittti oyun. Genişletmek için tıkla... Epic Games'e ulaşmadınız mı? Sizin hatanız gibi duruyor.
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 687 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #15 298784 dedi: Epic Games'e ulaşmadınız mı? Sizin hatanız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O zamanlar iyi bilgisayarım yoktu çok da üzerine gitmemiştim.
298784 dedi: Epic Games'e ulaşmadınız mı? Sizin hatanız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O zamanlar iyi bilgisayarım yoktu çok da üzerine gitmemiştim.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Ağustos 2023 #16 Ben de Epic'den GTA 5'i asla oynamadım ama hala duruyor.
Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #17 Epic Games'e yazdım fakat geri dönüş olmadı tekrar deniyeyim o zaman.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 2 Ağustos 2023 #18 leovzy dedi: Aldıktan sonra 2 3 saat oynaman lazım yoksa Epic Games bot algılayıp oyunu hesaptan kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Bir arkadaşımada böyle olmuştu.
leovzy dedi: Aldıktan sonra 2 3 saat oynaman lazım yoksa Epic Games bot algılayıp oyunu hesaptan kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Bir arkadaşımada böyle olmuştu.
Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #19 FalconPolat dedi: Ben de Epic'den GTA 5'i asla oynamadım ama hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma herkeste silmesi lazımdı öyle bir şey olsa inşallah geri dönüş yaparlar.
FalconPolat dedi: Ben de Epic'den GTA 5'i asla oynamadım ama hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma herkeste silmesi lazımdı öyle bir şey olsa inşallah geri dönüş yaparlar.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 2 Ağustos 2023 #20 KayraWs dedi: Crack oynamasında nasıl problem olmaz? Genişletmek için tıkla... Sonuçta kütphanesinde varmış. Mesela bende Steam Half-Life var fakat interneten indirdim satıcıya karşı br suç değil bence bu.
KayraWs dedi: Crack oynamasında nasıl problem olmaz? Genişletmek için tıkla... Sonuçta kütphanesinde varmış. Mesela bende Steam Half-Life var fakat interneten indirdim satıcıya karşı br suç değil bence bu.