E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 27 Ocak 2023 #1 Merhaba GTA 5'e birkaç tane kıyafet modu yükledim her şey doğru fakat mod çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2023
Merhaba GTA 5'e birkaç tane kıyafet modu yükledim her şey doğru fakat mod çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 27 Ocak 2023 #2 Diğer modlarda da oluyor mu? Bildiğim kadarıyla kıyafet modu biraz buglu. Artı 0 Eksi
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Ertugrul3424 dedi: Merhaba GTA 5'e birkaç tane kıyafet modu yükledim her şey doğru fakat mod çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Epic Games ile bir alakası olacağını düşünmüyorum. Steam ve Epic Games tarafında LSPDFR modlarını oynuyordum sıkıntı yaşamadım. Tekrar gözden geçirin kurduğunuz modu. Artı 0 Eksi
Ertugrul3424 dedi: Merhaba GTA 5'e birkaç tane kıyafet modu yükledim her şey doğru fakat mod çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Epic Games ile bir alakası olacağını düşünmüyorum. Steam ve Epic Games tarafında LSPDFR modlarını oynuyordum sıkıntı yaşamadım. Tekrar gözden geçirin kurduğunuz modu.
KS KS E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 27 Ocak 2023 #4 Hocam her şeyi gözden geçirmiştim hiçbir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Ertugrul3424 dedi: Hocam her şeyi gözden geçirmiştim hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, OpenIV üzerinden kuruyorsunuz değil mi? OpenIV üzerinden ASI Manager'da bütün eklentileri kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Ertugrul3424 dedi: Hocam her şeyi gözden geçirmiştim hiçbir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, OpenIV üzerinden kuruyorsunuz değil mi? OpenIV üzerinden ASI Manager'da bütün eklentileri kurdunuz mu?