JesterManX Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 18 2 Ekim 2020 #1 Epic Games GTA indirdim. Yeni bir Rockstar hesabı açıp giriş yaptım ama önceden bir Rockstar hesabım daha vardı. Asıl sorum şu: İlk hesapla girdim ama çıkış yapıp ikinci hesapla da girebilir miyim yoksa sadece 1 hesap ile mi giriş yapabiliyoruz?
Epic Games GTA indirdim. Yeni bir Rockstar hesabı açıp giriş yaptım ama önceden bir Rockstar hesabım daha vardı. Asıl sorum şu: İlk hesapla girdim ama çıkış yapıp ikinci hesapla da girebilir miyim yoksa sadece 1 hesap ile mi giriş yapabiliyoruz?
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 2 Ekim 2020 #2 Evet Artı 0 Eksi
KS KS JesterManX Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 18 2 Ekim 2020 #3 Giray Han dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Yani birinden çıkıp diğerine geçebiliyor muyum. Artı 0 Eksi
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 2 Ekim 2020 #4 JesterManX dedi: Yani birinden çıkıp diğerine geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sorduğunuz sorunun cevabını verdiğimi düşünüyorum Artı 0 Eksi
JesterManX dedi: Yani birinden çıkıp diğerine geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sorduğunuz sorunun cevabını verdiğimi düşünüyorum