NotLowi exe Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı AMD Radeon 200 İşlemci İntel i7 - 3770k Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k Ekran kartı: AMD Radeon 200 RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k Ekran kartı: AMD Radeon 200 RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 6 Aralık 2023 #2 NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyun açık mı peki (Epic Games'ten çalıştırdığınız)? Artı 0 Eksi
NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyun açık mı peki (Epic Games'ten çalıştırdığınız)?
Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Aralık 2023 #3 NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu RDR2 de yaşamıştım. Birçok şey denedim hatta format dahi attım fakat işe yaramadı. En son ekran kartını değiştirince çalışmaya başladı. Büyük ihtimalle seninde yeni bir ekran kartı alman gerekecek. Artı 0 Eksi
NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu RDR2 de yaşamıştım. Birçok şey denedim hatta format dahi attım fakat işe yaramadı. En son ekran kartını değiştirince çalışmaya başladı. Büyük ihtimalle seninde yeni bir ekran kartı alman gerekecek.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 6 Aralık 2023 #4 NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi üzerinden GTA 5 ve Rockstar Game'si kapatın. Ardından Epic Games'i kapatıp tekrar başlatın düzelecektir. Artı 0 Eksi
NotLowi exe dedi: Epic Games'de GTA oynuyorum ve "a Game is currently running" hatasını alıyorum. Ben yoruldum o yorulmadı. Sistemlerim de şunlar ve GTA kaldırıyor. İşlemci: Intel i7 - 3770k. Ekran kartı: AMD Radeon 200. RAM: 8 Dahası gerekli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi üzerinden GTA 5 ve Rockstar Game'si kapatın. Ardından Epic Games'i kapatıp tekrar başlatın düzelecektir.
KS KS NotLowi exe Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 492457 dedi: Herhangi bir oyun açık mı peki (Epic Games'ten çalıştırdığınız)? Genişletmek için tıkla... hayır 555108 dedi: Görev Yöneticisi üzerinden GTA 5 ve Rockstar Game'si kapatın. Ardından Epic Games'i kapatıp tekrar başlatın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka vallaha onu çok denedim olmuyor GTA destekcileride dedi ama olmadı Artı 0 Eksi
492457 dedi: Herhangi bir oyun açık mı peki (Epic Games'ten çalıştırdığınız)? Genişletmek için tıkla... hayır 555108 dedi: Görev Yöneticisi üzerinden GTA 5 ve Rockstar Game'si kapatın. Ardından Epic Games'i kapatıp tekrar başlatın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka vallaha onu çok denedim olmuyor GTA destekcileride dedi ama olmadı
Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Aralık 2023 #6 NotLowi exe dedi: Hayır Kanka vallaha onu çok denedim olmuyor GTA destekcileride dedi ama olmadı Genişletmek için tıkla... Yeni bir ekran kartı alman lazım kanka Artı 0 Eksi
NotLowi exe dedi: Hayır Kanka vallaha onu çok denedim olmuyor GTA destekcileride dedi ama olmadı Genişletmek için tıkla... Yeni bir ekran kartı alman lazım kanka