@jestere1231231 Duyar muyar kasmadım. Git o zaman Steam üzerinden al para ile keyfine bak. Steam bile bedava verse milyonlarca yüklenme olurdu normal. Ben adamların sunucuları iyi demiyorum zaten. Zorunlu olmadıkça Epic kullanmadığım bir platform. Ama hem 150 TL'lik oyunu ücretsiz alıp, hem de üstüne laf söylemek asıl bana boş geliyor. Kusura bakma. Ayrıca bu problemlerin çoğu milletin aç gözlülüğünden oluyor. Tek bir tane almak ile yetinmeyip, 300 tane almaya kalkanlar var!
Dostum şimdi alma Steam yaz indirimlerini bekle bakarsın o zaman Steam'de %50 indirimi görür. Biraz bekle bişey kaybetmezsin. Unutma stabilite konusunda Steam>Epic Store
Burda benim suçum ne onu anlamadım. Adamlar bedava oyun vereceklerini önce bu sorunları halletmeleri lazım. Bu sorunu tek yaşayan ben değilim bir sürü kişi indirmeyi duraklatıp PC'yi kapatıyor. Sonra PC'yi açıklarında ne kadar indirdiyseler silinmiş oluyor. O zaman en başta yazmalilar ki PC'yi kapadığında her şey silecek diye. Buradan boşa duyar kasmaya çalışmayın adamlar her hafta oyun veriyor ama sunucuları berbat. Ben nereden biliyim şimdi bilgisayarım açık oyunu indirirken bir sorun olup bilgisayarımın kapanmayacağını. İndirme kısıtlamaları var maksimum 700KB ile indiriyorum ve bir çoğumuz böyle. Herkesin interneti 3 MB gibi bir hızda oyun indirmiyor. Çok boş bir duyar olmuş.
Duyar mi? Ben 200Kbps ile indirdim, bilgisayarim kapandi ve dosyalar silinmedi hic. Bence siz durdurmadan kapattiginiz icin indirme dosyalarini yedeklemedi ve sildi. Gercekten de burada tartismayalim cunku her turlu siz haksiz cikacaksiniz. Eger bilincsiz bir sekilde hareket ederseniz boyle seylerin yasanmasi cok normal degil mi?
İnsanlar bilmeyebilir. Hemen insanlara böyle davranmayın. Bende 1 sene öncesine kadar pek bilgim yoktu. Forumların asıl amacı bu değil mi? Sorup bilgi edinmek. O zaman forumda ne işiniz var?
Hocam bence bu konuda ironi yapması anlamsız değil mi? İnsanlar bilmiyor olabilir o yüzden ona doğru bilgileri iletip sonra gidelim. Ne gerek var bunlara.
Duyar mi? Ben 200Kbps ile indirdim, bilgisayarim kapandi ve dosyalar silinmedi hic. Bence siz durdurmadan kapattiginiz icin indirme dosyalarini yedeklemedi ve sildi. Gercekten de burada tartismayalim cunku her turlu siz haksiz cikacaksiniz. Eger bilincsiz bir sekilde hareket ederseniz boyle seylerin yasanmasi cok normal degil mi?