Epic Games hacklendikten sonra yapılması gereken bir şey var mı?

Benim dediğim gibi hiçbir veri girmedi para yatırmadım max ne olur?

Benim dediğim gibi hiçbir veri girmedi para yatırmadım max ne olur?
Bilgilerin satılır, farklı amaçlar doğrultusunda ileride kullanılabilir.

Ama bundan önce zaten kim bilir ne kadar yerde bilgilerin ya satılmıştır ya da çalınmıştır.

Siz emoji atmışsınız ama ben sinirliyim. Bir de büyük şirket deyip bilgimizi veriyoruz.

Ödeme yapmadım kurtarma epostam TL no girmedim şifreyi başkayerde kulanmıyorum.

Steam daha mı güvenli mi?

Hocam panik yapmanıza gerek yok. He çok aklınız kalıyorsa "kart bilgileriniz" hesabınızda kayıtlı değilse zaten sıkıntı olmaz. Yapacağınız önlem şifrenizi değiştirin çift doğrulama telefon no ekleyin. Gittiyse milyonlarca kişinin gitti zaten. Benim kartım da kayıtlıydı bir de bir şey olmaz. Ödeme yapmadım diyorsunuz zaten bir tek Rocket League var diyorsunuz. Hiçbir firma kesinlikle hacklenmeyiz diye bir söz verrmez. Steam'de gidebilir, bir sürü uygulama da otomatik olarak ödeme yapabilsin diye kartlarımız kayıtlı zaten. Yemek uygulamaları, müzik uygulamaları, film dizi platformaları. Kimse hacklenmeyizin sözünü vermez.

Epic Games açıklama yaptı mı bilmiyorum ama olabilir de olmayabilir de. Bilemezsin.

Epic Games açıklama yaptı hocam iddiaları reddetti ancak itibar korumak amacıyla doğru da söylemiyor olabilir.

Yanlız hiç kimse bunu dert etmiyo galiba .Pc daha açmadım bile.

Yanlız hiç kimse bunu dert etmiyo galiba .Pc daha açmadım bile.
Zaten çalınmış verilerin tekrar çalındığında neyi dert edeceksin ki, zaten isteyen herkes elini kolunu sallaya sallaya erişebiliyor bu verilere.

Offff yeter artık ben PC'yi bırakıp 2. el bir PS5 almaya.

Offff yeter artık ben PC'yi bırakıp 2. el bir PS5 almaya.
Verilerin çalınmasından bu kadar endişeleniyorsan internet ile bağını kesmen lazım, her platformda, her sitede, her kullandığın cihazda var bu tehlike.

Ama gerçekten ya böyle bir şey yok ya da herkes soğuk su içmiş. Epic Games gibi insanların para yatırdığı bir plartform için genelde bu tip oluyormuş yani nediyim.

Verilerin çalınmasından bu kadar endişeleniyorsan internet ile bağını kesmen lazım, her platformda, her sitede, her kullandığın cihazda var bu tehlike.

Ben dün saat 18.00 de oyun oynuyordum hiçbir sorun yoktu .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…