Epic Games hacklenmesinden nasıl sağ salim kurtulunur?

Epic şifrenizi değiştirip sms ile iki aşamalıyı açın. Kartınız kayıtlıysa kaldırın bunlar yeterli olacaktır . Google hesabınızın şifresi ile aynı olmadıkça erişemezler içiniz rahat etmezse yine orada da iki aşamalıyı açın veya google şifrenizide değiştirebilirsiniz.

kurtulamazsın veriler uçtu gitti. yapabileceğin en iyi şey şifrelerini değiştirmek.

Hocam neden kurtulamasın? Şifresini ve 2 aşamalı doğrulamayı açtığı sürece sorun yok

Kurtulamaz hocam kurtulamaz. Senin de veriler hep uçtu. Neyse ki ben hiç Epic Games kullanmadım.

Kurtulamaz hocam kurtulamaz. Senin de veriler hep uçtu. Neyse ki ben hiç Epic Games kullanmadım.
Hocam gayette kurtulabilir. Youtubedan videoları izleyebilirsiniz

Neden kurtulamam? Açıklayın.

Hocam gayet de kurtulabilirsiniz çünkü o eski veriler olduğu için ve siz şifrenizi veya mailinizi değiştirdiğinizde bir sorun kalmıyor.

Şifreler ve ödeme yöntemleri o kadar kolay ele geçirilebilecek şeyler değil. Hele ki Epic Games gibi milyar dolarlık bir şirkette hiç mümkün değil. Ele geçirilse bile saf haliyle şifrenizin öğrenilmesi çok zor.

Valla bende çok korktum ne yapmalıyım bilmiyorum. Telefon hattım olmadığı için iki adımlı doğrulama açamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…